| ஜKiddutzaஜ a întrebat:

Ce parere aveti despre Samsun Corby? merita sa il cumpar? adica este bun? pls help! FUNDA (VOT LA TOTI CEI CARE MA AJUTA)

17 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Da, merita Samsung Corby este bun la toate, cineva cunoscut mie are unul si este foarte multumit de el! Eu iti recomand sa il cumperi.

| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Buna.
Nu merita sa dai banii pe asa ceva.Samsung Corby e varza.Nu e prea destept, deci nu merita.
Bafta.

| Annaa a răspuns:

Eu am Samsung Corby dar sincer nu ma impresioneaza prea mult. Daca vrei ceva mai diferit dar care merita incearca BlackBerry.

| xMary a răspuns:

Eu am si imi place mult. Sincer cred ca merita. L-am scapat pe jos de foarte multe ori si are doar cateva zgarieturi + ca' 'carcasa nu cade asa de usor, deci bateria si cartela n-o sa iasahappy. Are 3 carcase ca sa le poti schimba. Oricum sper ca te-am ajutathappy.

| xMary a răspuns:

Si apropo eu il am de un an si nu mi s-a stricat nimic la el. Muzica se aude foarte tarestraight face. Daca nu aveti nu inteleg de ce spuneti ca nu merita. Infineoh go on

| XxDennise a răspuns:

Eu nu cred. ca merita.happy acum e decizia ta eu mi-as lua un BlackBerry si telefoanele cu toch-screen si cu senzorii eu una parerea mea nu sunt bune de nimic eu mi-am luat un corby si s`a stricat intr-o saptamana. In fine.oh go on decizia ta Funda?batting eyelashes

| monymonika a răspuns:

Este tineresc, dar n-are prea multe aplicatii utile. Nu este mult prea destept. Iti sugerez Cosmote MOVE. Ala DA telefon misto! daca ti-l iei de la cosmote, primesti si net wirles cadou. Este un picut mai scump decat corby dar merita. Eu am avut si corby si actualmente am MOVE. Crede-ma, doar touchscreenul e de el...sad nu e cine stie ce. Eu mi-l luasem pentru carcasa, dar nu prea m-a fascinat. Ma rog, tu ia-ti-l daca crezi ca e super, dar o sa te plictisesti repede de el. Face poze misto, are difuzor de calitate, casti (care sunt extrem de incomode), camera de 2 mp, bateria te tine 2 saptamani max., are jocuri. Poate daca iti plac telefoanele simple sa iti placa acest telefon. Dar daca iti plac telefoanele mai sofisticate eu iti sugerez cosmote move.

PS: pe mine ma fascineaza telefoanele ovale si ambele sunt asawinkinghappy

| Octavian007 a răspuns:

Nu prea se merita
este un tel obisnuit si muzica se aude cam incet
iti recomand Sony Ericsson zylo

| Freaky_2119 a răspuns:

Eu nu cred ca se merita happy. Cunosc eu pe cineva care tot asa era entuziasmat de Corby si in 2 zile s-a saturat de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cam uratel...
In general telefoanele Samsung nu mi se par bune.
Incearca mai bine Sony Ericsson sau Nokia

| Deea_3807 a răspuns:

Pai cineva a avut Samsung Corbi iar dupa cateva zile...nu ii mai mergea toughu

| kingRing a răspuns:

Nu, nu prea face.mai bine Samsung f480i.este si mai eften si mai performant...cred ca te-am ajutat kiss

| kingRing a răspuns:

Eu iti propun Samsung sgf-f480i e super are mai multe functii ca corby si e mai ieftin!

| ஜKiddutzaஜ explică:

Da are mp4?

| lariiiin a răspuns:

Putin spus bun! am o prietena care are un Samsung Corby, saracu telefon a luat vreo 2-3 trante de la etaju 2...si multe altele sa zgariat unpik si are putin plastic deala sarit dar in rest functioneaza bine! tu faci cum vrei dar eu cred ca merita bani...e doar parerea mea! fundita plsplspls

| marymarina99 a răspuns:

Si eu am Samsung corby si chiar merita sa-l cumperi pentru ca este foarte bun are chiar si dictionar englez si mult mai multe. Sper ca te-am ajutat.

| Adina_3165 a răspuns:

Specificatii Samsung S3650 Corby
Retele 2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Introdus in 2009
Caracteristici fizice
Dimensiune 103 x 56.5 x 12 mm
Greutate 92 g
Culori 5
Ecran
Tip TFT capacitiv sensibil la atingere, 256K culori
Marime 240 x 320 pixeli, 2.8 inci
Altele - Deblocare inteligenta