Asculta parerea cuiva care chiar are telefonul. Eu il am. Eu sunt fata si mi se potriveste. Are multe culori, meniul e viu colorat, se aude fain, are memorie, face pozele bine, camera e de 3. 2 mp. E frumos, nu e prea mic, nu e prea mare, e un telefon care imi este foarte drag si nu as renunta la el. Nu e greu de umblat pe el. Mie una imi place foarte mult. Plus ca tine foarte mult si bateria. Bine fiecare cu parerea lui.
Am avut si eu destule telefoane incat sa imi fac o parere proasta despre Samsungu' asta! Vine din fabrica cu un soft foarte prost, camera degeaba o are de 3, 2 ca nu face poze bine (+ ca nu are blit), sunete-le abia se aud si daca l-ai scapat de 5-6 ori poti sa iti iei altul. Bateria si multiplele functii sunt punctele forte, touch-ul nu raspunde chiar asa de impecabil dupa cum spune DanBraila.
Parere finala : I-ati un telefon sa iti tina, nu sa il schimbi peste cateva luni!
Ii frumos telefonul dar mai bine sa iti iei un Nokia ca sunt mai bune.Preferabil Nokia 7230, 5230.
Un telefon bun pentru pretul pe care il are. Punctul forte este bateria si touch-ul care raspunde impecabil de asemenea ca si soft-ul.Eu sunt foarte multumit de telefon, de unde pentru mine este un plus si cardul care merge perfect cu 8 GB.
papa
Din contra ca soft-ul si touch-ul raspund foarte bine pentru un telefon care este nou 430 ron. Daca stai sa compari cu alte telefoane precum LG cookie care e dezastru foarte mult lag nici LG gt505 care costa ceva bani nu e mai presus in aceste privinte
anonim_4396 întreabă: