| Serendipity17 a întrebat:

Ce parere aveti despre samsung star? Ma intereseaza mai ales de la proprietari, defecte calitati... si asi mai vrea sa stiu cat a costat. Si cat de clare ies pozele!

fundita! happy

Răspuns Câştigător
| alex1911 a răspuns:

Raportul calitate pret este f ok. Folosesc acest model de telefon si sunt f multumit in primul rand de baterie, 4-5 zile tine incarcat vorbind destul de mult dar si ascultand muzica. Meniul este un alt atu, cu multe scurtaturi, gasesti repede ceea ce cauti prin cateva atingeri al display-ului. Functiile sunt cele pe care le folosim cel mai des zi de zi: MP3, bluetooth, slot de card(micro sd pana la 16 gb), camera foto cu smile detect(cand cineva zambeste el face poza automat). Daca avea si wi fi era un tel complex(dar exista si varianta de star cu wi fi, nu stiu daca a aparut si pe la noi). Raspunsul touchscreen-ului este rapid si ofera imagini clare. La defecte as pune camera foto care nu este dotata cu blit si nici cu autofocus deci nu te astepa sa exceleze la acest capitol, o poza facuta ziua e ok, dar seara nu prea are rost. Din pacate ''boala'' acestor modele de samsung sunt touchscreen-urile care dupa vreo 6 luni de ultilizare cedeaza(din experienta mea si a prietenilor mei). Luandu-l de la Germanos, mi s-a reparat fara nici un fel de problema.Pretul este ok pentru cei care prefera un astfel de telefon:in jur de 500, 600 lei nou.

2 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

Pret 571, 52 RON il cumperi de aici http://www.marketonline.ro/......s5230-star

| Blake1 a răspuns:

E destuld e bun stiu ca am vrut sa-mi cumpar da am vazut ceva mai scump si mi-am luat altceva:d dar stiu ca au ff multe colege si chiar is multumite de elhappyachititioneazal cu incredere