| JustLauren a întrebat:

Ce parere aveti despre telefonul lg cookie?
eu as vrea sa imi iau...
dar despre telefonul samsung star?
ce imi recomandati?
mersi :*

11 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Eu am Samsung Star. E ok, cel putin il prefer inaintea LG Cookie. Are si un coleg de la mine din clasa. Intr-adevar, camera e mai buna la LG dar are un aspect de caramida, e greu de tinut in buzunar. big grin

| BrancoveanuAlexandra a răspuns:

Samsung star este foarte buna. Lg se strica foarte repede.De ex:eu am Samsung star si prietena mea are Lg coockie si l-am luat amandoua in acelasi timp si al ei s-a stricat dupa 2 luni...eu il am si acum si are un an.Si ia acum are la fel ca al meubig grin.Mai bine ia-ti star!

| BruneTTe a răspuns:

Despre Cookie pot sa iti spun ca e bun dar de celalalt nu... ca nu stiu.
Pe Cookie il am eu. si nu am avut problemehappy il am de 1 an jumate si e chiar ok. e foarte dragut, perfect pentru o fata happy

| Alexa_3478 a răspuns:

Samsung star cu siguranta!winking

Funda?:*

| TraficDeMentosane a răspuns:

Dintre cele 2 [ EU as alege ] Samsung star
dar mai ai si alte optiuni de ex. LG GT 505 [ il am de un an si sunt multumita de el happy ]
dar uh alegi ce vreiwinking
bye;-h :*
[ funda?batting eyelashes ]

| ☣ JoHNnY ☣ a răspuns:

Buna. Eu am avut un LG COOKIE acum am NOKIA 5800 si ce sa-ti zic despre LG nu prea se aude tare si touchscreenul nu e prea reusit in rest totul era ok. Despre Samsung nu pot sati zic nimic pentru nul stiu tongue Sper ca ti-am fost de folos

| OneMoreGirl a răspuns:

...SAMSUNG STAR este muult mai bun dupa parerea mea...

| slowmotion90 a răspuns:

Samsung Star e mai bun decat cookie eu am tot Samsung star si sunt foarte multumita de el si am gasit si site personal pentru el cu jocuri si aplicatii facute numai pentru el
http://ss5230.com/

| zozolyyop a răspuns:

Samsung starwinking

| sparcky a răspuns:

Eu am LG cookie. nu stiu nimic despre Samsung dar LG are camera de 3 insa nu e prea buna... in casa nu se descurca deloc iar afara lasa de dorit din cauza ca nu are blitz, meniul e nitel incurcat, nu prea multe aplicatii, fara teme, modul de vizualizare putin ciudatel, nu poti deschide prea multe aplicatii de odata si trebuie inchise manual prin butonul din mijloc. Daca ar fi sa iti recomand ceva ti-as zice un Nokia 5230winking sper ca ti-am fost de ajutor