Sanse sa se strice sunt la orice telefon pana la urma.
Lag apare peste tot. E un telefon slab spre foarte slab ca si hardware.
Slab? Frate vorbim de Samsung, una dintre cele maibune marci de telefoane din lume! esti cam slab
Discutam dupa ce cumperi harbul . Si daca tu alegi telfoanele dupa marci, m-am lamurit. Ca doar scrie samsugi, ce naiba, hai sa cumparam.
Samsugi? Esti cretin, du-te dracu, vorbea ingineru ce sa zic de tine ... si normal ca nu compari un Allview a5 care intr-un an se strica cu un ''samsugi'' (asa cum crezi tu ) Esti prost tine minte!
Am pus mana pe un s3 mini si este destul de performant, am rulat pe el niste jocuri destul de pretentioase precum gta san andreas, modern combat 4, need for speed most wanted, nova 3 si au rulat perfect,daca vrei sa stai pe internet, facebook, messenger, etc. atunci nu vei avea probleme, camera pe spate se vede ok dar cea de pe fata nu se vede prea bine.Ecranul este destul de mare si materialele din care este facut telefonul sunt de calitate, totusi nu este indicat sa il scapi fiindca sticla de pe ecran se poate crapa foarte usor.
In concluzie este un telefon foarte bun, nu am vazut defectiuni tehnice la el, se misca bine in jocuri si pe net si sta foarte bine in mana.
Da,dar nu apare lag deci si... daca sa zicem il scapi din mana de la o jumatate de metru-1 metru pe parchet sunt multe sanse sa se crape sticla?
Sunt destule sanse sa se crape, totusi am scapat telefoane mult mai fragile pe parchet care am vazut ca au rezistat deci nu o sa ai probleme
Te referi la acest telefon nu-i asa? http://bit.ly/1rvQsKG
Ei bine nu exista sa se strice dupa un an. In primul rand ai doi ani garantie daca il cumperi de pe site-ul de mai sus dar din ce am vazut sunt persoane care l-au cumparat de cand a aparut si inca sunt multumiti de acest telefon
MariaMara28 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: