Destul de rapid destul de stabil ...in comparatie cu xp se comporta mai bine in aplicatii si jocuri. avantaje 90% din drivere sunt luate din prima... 9% la primul update iar restul mai au probeleme sau echipamentul nu are suport de windows 7ex webcamurile mai vechi. folosesc windows 7 de la primul beta si nu am avut probleme cu el. Pt utilizatori de xp o sa fie un dezavantaj din sept nu se mai produc jocuri cu suport pe xp ex actual just cause 2
Inca nu este necesara migrarea catre windows 7.Nici vista nici win7 nu sunt atat de bune cat sunt de laudate, inca nu exista compatibilitate totala cu softurile actuale sau jocurile.In plus de asta consuma mult mai multe resurse decat win xp. Sfatul meu indiferent de ce comp ai inca nu e cazul sa treci pe alt windows.Suportul microsoft va fi valabil pana in 2014, asa ca nu va disparea asa usor. Poate fi folosit ca sistem secundar doar pentru a te acomoda cu el, al intelege, in rest nu exista o motivatie catre acest pas.
Mai, este un produs nou si eu zic ca are mult mai multe chestii decit vechiul xp, care hai sa fim seriosi e mult depasit. Tu daca ar fi sa alegi intre w98 si xp ce ai alege, ca doar toti stim ca w98 avea atuurile lui in fata xp-ului si totusi? De vista uita ca e slabut si are lacune. Iti spun din experienta unuia care a lucrat cu toate sistemele de operare ca daca ar fi sa aleg as alege fara ezitare w7 si in mod special ultimate. Vezi ca il poti activa cu windos7 loader. Pune-l fara rezerve si daca o sa regreti mai vorbim. Ca un alt argument ar fi acela ca merita sa incerci o mincare proaspata nu una veche. Bafta!
Eu il folosesc si mi-se pare foarte bun...
dupa instalare iti downloadeaza el toate driverele si le instaleaza...
Eu vred ca cei cu XP au ramas in urma. ii cred pe cei cu PC-urile salbe... dar restul trebuie sa treaca la 7 ca doar suntem in epoca contemporana ...nu mai asteptati, trecetzi la fapte!
Eu il am de 7 luni si nu mi-a creeat probleme! mult mai bun decat vista si xp la un loc. parerea mea
Eu il am acum si este genial.este foarte bun si are un desigh destul de nou si de frumos.nu o sa regreti daca ti-l pui.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: