Si asculta pe cei care folosesc windowsul doar ei iti pot spune cum este.nu te lua dupa cei care au linux pentru ca ei nu au de unde stii cum merge windows 7 sau 8 si asa mai departe. microsoftul sa ajunga in faliment dar uita oamenii ca lor li se datoreaza multe chestii. vorbeste gura fara ei.tu incearca mai multe sisteme de operare si dupa o s a te hotarasti pe care sa il instalezi si sal pastrezi.
Struțo-cămila lu gates? Nu. După ce c ă o „inovat" ceea ce or inovate de mult în tehnologia mobilă, e și de proastă calitate, drivere și aplicații compatibile aproape exam te urmărește tot ceea ce faci pe internet și culmea te mai pune să și plăte ști pentru asta.Deci răspounsul meu este nu și îi doresc lui 8 succesul Vistei ca îl merita pe deplin, și Microsoftului sa intre în faliment.Succes
Sa-ti spun sincer,nu-mi place in primul rand nu-mi place grafica aia,e complicat,si ai probleme mari cu driverele, erori cat cuprinde, stiu pentru ca l-am incercat la un prieten, dar a vazut si el, si s-a intors la windows 7, nici nu ca o sa-mi instalez windows 8 pe acest PC, bafta
Este super windows 8.nu te lua dupa asazisii cunoscatori ca habar nu au cei aia. windf 8 este cel mai rapid windows, cel mai stabil si asa mai departe.iar ce spun unia ca te urmareste careva pai ce esti tu asa o persoana foarte importanta sa fii urmarit? sau acea persoana care a spus asta este un mare smecher si este cauta de mai stiu eu ce securitate? vorbesc oamenii sa nu adoarma. apoi poti face setari cum vrei tu sa nu fii urmarit asa cum spun unia.te poti juca cum vrei tu cu wind 8.cine vorbeste probabil ar trebui mai inti sa il foloseasca sa stie aproape tot despre el, setari etc si dupa sa se trezeasca vorbind timpenii.iar tu nu trebuie sa te iei dupa nimeni, doar incearca si dupa o luna sau doua sa spui daca iti place ori nu.nu dupa o zi doua pentru ca e ceva nou si normal ca la inceput mai toti avem sentimentul asta de repulsie fata de ce eram invatati.dar este bine sa ai o licenta si o poti lua tot de la Microsoft cu 30-40$.asta daca ai deja un windows cu licenta 7 sau vista sau XP. daca nu ai atunci poti lua un windows 8 gratis de pe net si am vazut poti tine 180 de zile dupa care bagi iar acel activator si asa mai departe pina scot oamenii un loader definitiv.dar ca idee eu am tot windo8 si la inceput am vrut sal dau jos dar am mai stat nitel si acum vreau sa il tin.iar daca or sa ma blocheze o sa iau licenta si gata.este superior oricarui windows de pina acum.si noi trebuie sa mergem inainte nu inapoi la vista.cineva a comentat de viosta.pffff pai el stie cum e vista? vista a fost cel mai praf windows facut vreodata.e atit de prost de nu-ti vine sa crezi.pai XP e mai bun ca vista de milioane de ori.asa ca ori pui 8 ori 7 dintre astea.in rest nu vad rostu.numai bine.
Sara2 întreabă: