anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti? Samsung Galaxy Ace sau HTC Wildfire S?

Răspuns Câştigător
| MrBlueEnergy a răspuns:

Buna, eu am HTC Wildfire S si sunt multumuit cu el, insa si galaxy este bun; are un prieten. cum a zis si colegul de mai sus tot HTC este mai rezistent. Daca esti fata, parerea mea, Wildfire S ti s-ar potrivi mai bine. Sper sa-ti alegi un telefon potrivit tie.
Bafta!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!

Eu dacă ar fi să îmi cumpăr unul dintre ele aș alege Samsung Galaxy Ace, baftă la cumpărături.

| MaxMan a răspuns:

Galaxy Ace

| DBlack a răspuns:

Hmm depinde ce sistem de operare doresti. Samsung galaxy are noul sistem androyd, care este dragut. insa HTC are windows mobile, care este complex. si draguthee hee. la rezistenta telefoanelor. merg pe HTC. acum, nu stiu, cauta si tu pe net, vezi ce spun posesorii acestor 2 telefoane.

| ILoveTokioHotel a răspuns:

Samsung galaxy ace

| bobik91 a răspuns:

Galaxy Ace for sure. Nu exista un smartphone mai bun ca si Samsung galaxy ori de care ar fi in momentul de fata. Samsung galaxy s2 da clasa si la iphone 4 si sunt sigur ca o va face si cu iphone 5. stima

| HolyPotato a răspuns:

Multumesc pentru raspunsuri

| Moooosssee a răspuns:

Samsung Galaxy Ace... DBlack informeaza-te inainte sa zici ceva... daca te uiti mai bine pe net o sa vezi ca Htc Wildfire S are android 2.3 si nu cum ai zis tu. eu am HTC wildfire s si mi se blocheaza din 2 in 2 minute

Întrebări similare