| bogdanlex a întrebat:

Ce parere aveti se merita, vreau pareri serioase:
Placa baza : Asus m4a785td-v evo
Procesor : AMD Phenom II x4 965 3.4 GHZ
Ram : 16 GB DDR3 1333
Video : Sapphire ATI RADEON 6770 1GB DDR5/128 biti
HDD : WD Caviar Blue 500 GB 16 MB
Sursa : Raidmax 500 W
Carcasa : Raidmax Hurricane Black
DVD-RW LG Lightscribe

Monitor : 19 Inch LG Wide rez 1440x900

12 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Nu e deloc echilibrat. Sursa e o petarda, procesorul consuma ca spartul, ram-ul e in prostie adaugat. Eu recomand asa http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/522676/ si tin cu tarie sa schimbi aiureala de componete pe care l-ai ales, fara suparare:). am pus 8 b ram, ca, na, am vazut ca vrei ram, d esi nu prea vad ce sa faci cu el, apoi, procesor mai rece, dar si mai puternic, cu 6 nuclee, palca video muult mai performanta decat ce ai pus tu, iar daca nu isi va schimba monitorul, o sa ruelze pe detalii maxime jocurile vre 2 ani MACAR.

| sltlp a răspuns (pentru sltlp):

Ps: prietenul tau te fraereste, nu gluma.

| GeosBIOS a răspuns:

Nu ai dat niste preturi, ca sa-ti spun daca se merita sau nu.

Daca te intereseaza aspectul legat de calitatea acestor produse hardware, atunci dom-le orice este bun daca-ti permite bugetul.

Este foarte adevarat, ca anumite componente, in anumite locuri s-ar putea sa le gasesti la unpret mai ridicat si atunci abia se pune problema daca se merita sau nu.

In rest daca-ti permiti si esti gamer inrait, sunt foarte bune

| Gabitzu246 a răspuns:

Cred ca glumesti, te faci de ras cu sursa aia tie iti trebuie sa minim 600W,
Daca as fi in locul tau as mai taia din rami si mi-as lua o placa video mai buna

| Gabitzu246 a răspuns (pentru Gabitzu246):

Ai grija ca ala nu iti este prieten la banii aia iti iei un Alienware

| IulianP a răspuns (pentru Gabitzu246):

Nu exagera cu afirmatiile alea. Un Alienware este 6000+ RON.

| Gabitzu246 a răspuns (pentru IulianP):

Am vazut si mai ieftine chiar acum cateva zile la media galaxy

| bogdanlex explică:

Nu conteaza bugetul, il iau de la un prieten cu 2500 ron

| IulianP a răspuns (pentru bogdanlex):

E mult prea scump. Ce fel de prieten e ala care-ti vinde un PC ca ala cu 2500 RON?
In banii aia iti cumperi unul nou, cu garantie pe fiecare componenta si mai performant.

| IulianP a răspuns (pentru bogdanlex):

Si ca sa-ti faci o idee, uite ce iti poti cumpara nou in acest buget: X4 965 + 4GB + HDD500GB + sursa de calitate 500W + carcasa aerisita + placa video mult mai performanta decat HD 6770 _ monitor LED FullHD de 21.5": http://bit.ly/KJkNDl

@srsdani - vezi ca omu' vrea si monitor in banii astia, iar placa video aleasa de tine este cam scumpa pentru ce ofera.

| bogdanlex explică:

Mersi foarte mult asta asteptam, toata trebuie era ca dadeam la schimb un Dell 7110 17r cu cooler pad garantie si geanta happy

| Alexandru_Marin_Badea_1988 a răspuns:

In urmatorii 5 ani va duce cam ORICE sistemul de mai sus!