| Gaby57 a întrebat:

Ce placa video si cati GB RAM suporta maxim placa de baza AMD Athlon(tm) XP 2600+?

Răspuns Câştigător
| Me2 a răspuns:

Trebuie placa video neaparat cu slot AGP (gasesti doar la SH) iar ca memorie suporta doar DDR, suporta pana la 3gb daca memoria are frecventa de 333mhz

6 răspunsuri:
| blogman a răspuns:

AMD Athlon este un procesor nu o placa de baza, procesorul se monteaza intr-o place de baza si in functie de asta stabilesti maximul de memorie sau formatul placii video

| Gaby57 explică (pentru blogman):

Dar unde as putea sa gasesc ce placa de baza am? fara sa ma uit prin calculator

| rolicx a răspuns:

Scrie pe placa de baza cum se numeste. sau poti sa dai click dreapta my computer - properties- device manager si scrie acolo ce placa de baza ai. in functie de model, cauti pe net cati gb ram suporta. bafta

| Korrawi a răspuns:

Athlon XP e pe socket A, placa de baza pe socket A nu se mai fabrica. Din cate am citit foloseau DDR 1, ala nu stiu pe unde mai gasesti, 2 la mana daca imi aduc aminte bine, astea pe socket A aveau slot AGP, si nu PCI Express care e standardul acum.
In concluzie, slabe sanse sa gasesti ceva care sa iti ofere performanta la standardele de azi cu acel procesor. Ma rog, pentru vazut un film si stat pe net e ok, dar de jucat jocuri recente nu cred ca se merita efortul.

| Me2 a răspuns (pentru Gaby57):

Instalezi programul CPU-z, si dai la mainboard vezi ce scrie acolo, dar tot trebuie sa vezi cate sloturi ai libere, ca poate ai 2 si ambele sunt ocupate, a3a placuta ram unde o mai bagi?,

| Gaby57 explică (pentru Me2):

Deci asta e placa de baza asrock k7s8x si am 3 sloturii pentru memorii