| Waffen18 a întrebat:

Ce placa video si ce procesor ar trebui sa-mi cumpar ca sa joc jocurile astea mai noi? gen Euro truck simulator 2, Loadout, Far cry 3, Darksiders 2? Sa nu fie nici foarte scumpe, sa le joc la medium spre high. Multumesc! ( eu am placa integrata acum / praf )
PC-ul meu : Processor - AMD Dual Core
RAM - 2
32 biti

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Ce placa si ce procesor ar trebui sau ce placa si procesor iti trebuie? Pentru prima varianta e de ajuns un dual core de 3-3, 5Ghz si o placa video GTX si eventual 4 GB de Ram. Daca vrei tu sa faci acest upgrade atunci spune modelul placii de baza sa vad daca suporta un upgrade si mai exact un procesor nou, inca 2 GB de Ram si o placa video cum am mentionat mai sus.

Ca sa vezi modelul, instaleaza CPU-Z de aici http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html Dupa instalare click pe tabul Mainboard.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ar trebui sa ne spui numele si modelul placii de baza. Oricum memorie ti-ar mai trebui macar 2 Gb daca nu 4.

| valentin75 a răspuns:

Salut! Trebuie sa spui ce componente ai in computer. Ti-ar trebui minim 4 gb memorie si o placa video cu memorie 2 gb! Daca nu ai placa de baza trecuta nu iti pot da exemple. Cam ce buget ai? Ceva mediu poate fi la 1500 lei sau 2500 lei! Care e bugetul! Bafta