| nukeyly a întrebat:

Ce playere de filme pentru win 10 stiti care sa stie codec HEVC Short for High-Efficiency Video Coding, HEVC is also known as H.265 and MPEG-H Part 2 si sa aiba eventual speed control?

VLC merge dar cand sari pe film cam face patratele cateva secunde pana revine imaginea la normal. Pot player nu stie x265, merge doar pe audio fara imagine.

6 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Pot Player - Player-ul de filme gratuit Pot Player suporta x265 si are controlul vitezei.

2. DivX Player - Acest player multimedia gratuit suporta x265, dar nu are controlul vitezei.

3. KMPlayer - KMPlayer este un player multimedia gratuit care suporta x265 si are controlul vitezei.

4. 5KPlayer - 5KPlayer este un player multimedia gratuit care suporta x265 si are controlul vitezei.

5. Windows Media Player - Player-ul de filme gratuit Windows Media Player suporta x265 si are controlul vitezei

| doctorandus a răspuns:

K-lite mega codec pack.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ce placa video ai? Eu am Pot si merge fara probleme si cu x265. Nu am nimic senzational de nou, un GeForce GTX 960.

| NLS a răspuns:

La mine merge si VLC si POT Player cu x265.

Esti sigur ca ai cele mai recente versiuni?

Dar poti incerca Mirillis Splash.
E gratuit de ceva timp si se misca foarte bine, e mai bland cu resursele decat POT.

| carevaescu a răspuns:

VLC e cel mai bun din punctul meu de vedere. Dar încearcă si K-Player. Era vestit pentru codec-urile lui acum ceva timp.

| carevaescu a răspuns:

Faza cu pătrățele e ceva normal, însă. Dpdv tehnic, înseamnă ca ai depășit un key frame. Te poti gandi la key-frame ca la o imagine pe baza caruia se generează mai multe imagini. Acele imagini generate sunt de fapt o transformare aplicată pe keyframe. Daca lipsește key-frame-ul, tot ce vezi sunt transformarile aplicate pe un vid, nu pe o imagine. Dar keyframurile sunt destul de dese, de aceea isi revine claritatea in cateva secunde