| Andrwlu999 a întrebat:

Ce poți face cu un cablu usb defect?

Răspuns Câştigător
| Manciu_Emil_1976 a răspuns:

Poți face foarte multe, mai ales că unele au doar un mic defect (un fir dezlipit). Caută videoclipuri despre DIY USB.
https://www.youtube.com/watch?v=7ushQAb9_dk

| Andrwlu999 explică (pentru Manciu_Emil_1976):

Da mulțumesc mult pentru sfaturi dar din întâmplare întreb ce as putea face cu o placa de baza a unui încărcător vechi? Am foarte foarte foarte multe

| KovacsB a răspuns (pentru Manciu_Emil_1976):

Trebuie sa fii mort de foame sa repari o chinezarie de 2 lei.Un cablu adevarat nu se defecteaza asa de usor.

| Andrwlu999 explică (pentru KovacsB):

Cablul a costat 14.98 lei nu mai vorbi dacă nu cunoști!

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Il arunci.

| Andrwlu999 explică (pentru darrio2007):

Ușor de zis ipotetic vorbind dar practic e mai greu fiind singurul meu cablu fiindcă cel original l-am pierdut in tren așa că te rog frumos crying crying crying

| Violleta2022 a răspuns:

Il arunci la gunoi, ca nu se mai poate face nimic!

| Andrwlu999 explică (pentru Violleta2022):

De acord cu dumneavoastră stimată doamnă dar întrebarea mea e eu cu ce îmi mai incarc telefonul? Cablul a fost cumpărat acum in urma cu 3 luni aproape în luna iunie pe 1 cel original l-am pierdut in tren așa că am cumpărat unul de pe eMag Baseus dar literalmente s-a defectat după 3 luni la mine in localitate NU se găsesc cabluri cu Type -C și doar cu micro usb un cablu nou la Altex mă costă aproape 70 de lei sunt foarte scumpe situația financiară NU IMI PERMITE momentan astfel de cheltuielicrying( crying crying(

| ReddY25 a răspuns (pentru Andrwlu999):

Pare rău de tine, înțeleg situația

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andrwlu999):

Iti cumperi alt cablu, este logic, daca vrei sa mai folosesti telefonul ala.
Daca nu-ti permiti un cablu nou, atunci pune telefonul intr-un sertar si cand iti permiti, cumperi cablu de alimentare si-l folosesti.

| Andrwlu999 explică (pentru ReddY25):

Mulțumesc!

| KovacsB a răspuns:

Cablul a costat 15 lei dar statul a luat deja 3. Daca mai scazi profitul vanzatorului roman si al celui chinez, producatorul a avut la dispozitie 2 lei sa faca un cablu usb.A folosit cele mai ieftine mufe, cel mai ieftin cablu.Este deja un miracol ca a functionat 3 luni.
O mufa defecta se incalzeste si iti defecteaza si mufa telefonului.
cabluri decente am gasit la Leroy tot la 15 lei, acelasi cablu la Altex costa 44 lei.
Ideea nu era ca este cablul ieftin ci ca asa ceva nu se mai repara.

Întrebări similare