Adica,ca si cum ai accesa TPU.ro,dar nu s-ar incarca pagina? Iti recomand sa incerci si cu alt browser,dar inainte de aceasta operatiune,iti sugerez sa instalezi programul Ccleaner,sa dai Analizare din meniul sau,si apoi Ruleaza. Si sa bifezi la toate browser-ele pe care le ai instalate sa iti stearga istoria,cache-ul,parole salvate,tot. Si apoi, eventual, daca nu merge cu browser-ele pe care le ai acum instalate, sa instalezi un alt browser, apoi sa revi cu o noua postare sa imi spui ce ai rezolvat.
Cam așa, dar cu TPU îmi merge bine.
Am vrut să mă uit la câteva site-uri, dar se întâmplă așa ca site-ul să nu meargă, nu să nu se se încarce * sună ciudat *.Am încercat să mă uit pe acele sit-uri care nu merg pe 3 browser-uri ( google chrome, mozilla firefox și Internet Explorel ) dar tot nu merge. Știi ce fel de problemă e asta?
Dacă răspunzi îți dAau funda .
Acum problema se agravează :
Nu pot intra pe multe site-uri; când copii un link mi se primește că nu există acel link și când copii un cod HTML ( pe site ) mi se șterge... Ce pot face la toate problemele acestea?
O să încerc . Dar, cum se pune ip static? * știu că o să te gândești... după ce citești asta * Dacă îmi spui îți dau funda
PushPiki întreabă: