| Ionică a întrebat:

Ce program antivirus imi recomandati? Care e cel mai bun program antivirus?

13 răspunsuri:
| Alien a răspuns:

Linux, Ubuntu!

| gfdessjtyrd76 a răspuns:

Eu am eset nod si sunt multumita( am avut norton si kraspery pana acum)eset imi place cel mai mult

| vladix a răspuns:

Http://www.pasionat.info/top-10-antivirus-2010/. Vezi ce-ti place de aici. La fiecare spune ce face. Bafta

| thealchemist a răspuns:

Kaspersky

| madia a răspuns:

Nod 32.

| inna_8493 a răspuns:

Avast

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nod 32 antivirus 4. il gasesti pe blogul meu http://e-softru.blogz.ro

| alex2009 a răspuns:

Cel mai bun antivirus nu exista si nici nu va exista sfatul meu este sa testezi toate solutiile antivirus prezente piata pe propriul pc si sa te opresti la cel care te-a multumit pe tine. Eu asa am facut nu am ascultat de gura lumii ca daca intrebam 10 persoane imi spuneau 10 pareri diferite uite aici un site www.faravirusi.com care se ocupa cu protectia antivirus si oferte gratuite pe acest site gasesti antivirus cu licente grantuite de la minim 3 la maxim 6 luni chiar si un an daca ai noroc. Eu folosesc acum avast 5 pentru moment sunt multumit de el. Am folosit si norton este un antivirus bun dar ocupa cam mult spatiu in pc. Iar legat de nod 32 mi se pare un antivirus slab. (aceasta este o parere strict personala ).

| Zmeura a răspuns:

Eu folosesc un program numit avast de 1 an si nu am avut prebleme cu el dar poti incerca si avira care este cel des intalnit.

| Mefisto23 a răspuns:

Depinde ce rulezi, ce site-uri vizitezi. Eu de exemplu folosesc Panda + un antispyware si nu am avut probleme niciodata.

| xlmpq a răspuns:

Kaspersky

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avira Antivirushappy
Eu una sunt foarte multumita de elhappy

| jabiilord a răspuns:

Doi antivirusi care sunt gratuiti merita atentia: Avast pe care il recomand si Avira amandoi acupa si mananca destul de putine resurse ale calculatorului.

Ca antivirus cu bani si destul de bune ar fi Symantec Norton Antivirus sau Kaspersky, insa pentru acasa si daca nu esti cu download de tot felul de porcarii de pe net iti sugerez un antivirus gratuit si anume Avast.
Pentru alte informatii sau tutoriale legate de calculatoare ai aici un site: http://www.tutorialepc.ro.

Întrebări similare