| cataalecs96 a întrebat:

Ce program este bun pentru scanarea si rezolvarea problemelor serioase sau minore din PC?

Răspuns Câştigător
| Bogdanux a răspuns:

Cred ca nu te referi la antivirus... ci la optimizarea calculatorului.Pai programe bune ar fi Tune Up Utilities 2011, Advanced System Care 4, CCleaner, Registry Booster.

Eu folosesc Advanced System Care 4 si sunt multumit pe deplin.Il poti dscarca de aici:

http://fisierulmeu.ro/44F28EWCQE2T/Advanced-System-Care-4-rar.html

6 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Instalează sistemul de operare Kiwi Ubuntu Linux sau sistemul de operare Ubuntu Linux, oricare dintre ele evident instalat în limba română, în paralel cu Windows-ul tău & intri pe net numai din linux și nu mai ai treabă cu mizeriile informatice.
Linux -urile toate sunt gratuite.
Citește ce am scris altora despre aceste sisteme de operare.
Citește despre ele pe net.

| MMihai a răspuns:

Spre a putea instala cel se al 2 lea sistem de operare trebuie să îi faci ceva loc pe HDD.
Pentru asta trebuie să salvezi pe dvd-uri niște treburi pe și să mai și ștergi din ce nu ai nevoie pe HDD.
Astea au și ele softurile lor și trebuie să faci ceva loc pe HDD sau să cumperi chiar un al 2 lea hard.
Eu nu mai utilizez sistemul de operare Windows, că nu mai am, pentru moment, nevoie de el și de softurile lui.

| MMihai a răspuns:

Tu nu știi încă, să instalezi corect, acest al 2 lea sistem de operare și dacă faci manevre greșite poți șterge din greșeală tot hardul.
De aceia este recomandabil, ca înainte, sa salvezi pe dvd-uri ce ai important pe calculator, indiferent ce sistem de operare instalezi.
Sunt aceste sisteme de operare gratuite care pot fi instalate în limba română și în paralel cu Windows-ul tău.

Tutorialul ăsta, este deja cam vechi, dar te va ajuta să înțelegi ceva mai multe despre sistemul de operare Ubuntu linux & implicit despre varianta sa sistemul de operare Kiwi Ubuntu Linux.

http://www.docstoc.com/......-tutoriale

Cele 2 sisteme de operare nu pot fi puse /nu trebuie puse pe același hard, că sunt foarte asemănătoare, deci în paralel cu Windows-ul tău tu vei instala / instalezi numai unul dintre aceste 2 sisteme de operare.

| MMihai a răspuns:

Nici un program nu rezolvă probleme serioase sau minore din PC!
Antivirusul nu te scapă de softurile anti- piratare.
De aia te-am trimis la Linux-uri.

| MMihai a răspuns:

Am uitat să îți spun ceva important!
Acum descarcă Avastul partea care este gratuită și mai încearcă și alți antiviruși și anti-mizerii informatice că cea ce salvezi tu pe dvd-uri să nu fie foarte bogat în mizerii informatice!
Nici un antivirus nu te scapă de programe anti-piratare.

Tu de ce crezi că am recurs eu la linux-uri, că mi se zbârlise mie părul, să trec pe linux-uri, NU am trecut pe linux-uri, că a trebuit să o fac.

Deci caută pe net tot ce găsești despre antiviruși și anti-mizerii informatice și descarcă niște asemenea programe.
Instalează-le și apoi scanează-le, fiind cu calculatorul decuplat de la net și dă scanare cu ele pe tot hardul de mai multe ori, ca cea ce vei salva tu pe dvd-uri să nu fie bogat în mizerii informatice.

Dacă ești din București, poate, eventual, o să încerc să îți copiez pe niște dvd-uri niște cărți în limba engleză, care că te învețe să lucrezi cu calculatorul și pe partea de Windows și pe parte de Linux -uri.
Sunt și cărți în limba română prin librării și prin anticariate, dar sunt destul de scumpe.

| CrazyChild a răspuns:

Avira sau Kaspersky.