anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce program sa-mi instalez pe telefon sa-mi mentina bateria mai mult? Am un smartphone galaxy s2?

9 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Nici sa nu iti treaca prin cap sa folosesti task killere, memory cleaner, bullshit turbo optimizer si alte panarami de astea, precum si aplicatii idioate gen battery saver.
Hai sa o luam logic. Cum vrei tu sa salvezi bateria, cand tu instalezi aplicatii mai multe?
Daca vrei baterie, schimba bateria de la s2, ca sunt baterii oficiale de 2000mah si gata. http://www.shopmania.ro/q-baterie-samsung-galaxy-s2.

| anonim_4396 explică (pentru sltlp):

Pai faza e ca nu am asa multe, am facebook, whatsapp, yahoo meseenger si pou...deci nu mi se pare ca sunt asa multe thinking si androidul m-a pus sa intalez un program de curatare numit 360 security..deci..o sa raman la astea, nu o sa bag mai multe.

| sltlp a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce ma rolling on the floor? Ce te-a pus android-ul?
Sterge gunoiul ala de acolo de 360 security acum daca vrei sa fie bine.

Esti sigur ca o sa fie mai bine fara?

| sltlp a răspuns (pentru anonim_4396):

Auzi, de curiozitate, cand si cine ti-a dat recomandarea aia?
Ia veriifca tu perimisunile la aplicatia aia, sa vezi ca e scam, si ca iti fura datele. Cred ca am sa scriu si un articol.

Ahhhhhh...inteleg acum, okay man, am sters si pou si acel 360 security, acum mai am doar facebook, ym si whatsapp, sper sa-mi tina mai mult! happy

| ionut258 a răspuns:

Incearca Du Battery Booster sau Juice defender

| GoodDay9 a răspuns:

Nici un program! Nu-ti recomant..iti mananca din procesor si rami.Pur si simplu nu te mai juca asa mult pe el si nu ti se va consuma bateria...

| MNQ a răspuns:

Incearca sa iti inchizi aplicatiile periodic (si iti recomand un task killer automat, pe care il gasesti pe Google Play), si sa stingi Wi-fi-ul atunci cand nu il folosesti.