Avast scaneaza virusi cand le scanezi tu, te infectezi usor, avira e singurul cu raspuns in mod real
Bună!
Pentru Pc/laptop, îţi recomand Avast 2015 GRATUIT în limba română;)
Îl poţi descărca de la linkul oficial :
https://www.avastantivirus.ro/download-antivirus/
Eu îl am de vreo 6-7 ani şi NU am avut probleme cu viruşii :)
Toate cele bune!
Cele free nu sunt bune, nimeni nu e prost sa dea un produs free si sa fie la fel de bun ca unul paid. Cel mai bun era bitdefender paid. De cand face raporturi de monitorizare numa vezi keylogere in pc fara sa faci nimica. Nu pot demonstra da nici el nu e sigur. Acuma de cand nu il mai am merge mai bine pc-ul, no more keylogers. Antivirusu e de fapt un mare virus neoficial si mai dai si bani pe el. Dupa cum am zis nu pot demonstra ca nu sunt eu hacker sa vad ce era in rapoartele de monitorizare da sunt convins ca sunt tot ce faceam eu pe pc + poza prin camera lol. Bine ca am dat-o cu banda adeziva macar sa stiu ca nu se uita nimeni la mine lol.
Https://www.avast.com/en-eu/windows#comparison
Te duci la linkul ala si dai pe free version care parerea mea este suficient de buna. Eu doar avast am folosit ai e un antivirus bun.
AVG sau Bitdefender, amândouă le poți descărca gratuit de pe site-urile oficiale doar ca le poți folosi doar 30 de zile apoi va expira perioada valabilă.