Eu folosesc de ceva vreme Glary Utilities. Are meniu in limba romana, asa ca e usor de folosit. Poti sa-l descarci gratuit de aici: http://www.faravirusi.com/2009/08/13/glary-utilities-gratuit/
Daca ai un windows bun nu ar trebui sa ai probleme cu erorile, eu nu folosesc decat ccleaner e un soft super bun si gratuit, iar pentru defragmentare folosesc defrageler toto de la aceeasi firma care are si ccleaner!
Tune up utilities, uniblue...etc sunt pentru curatat registry de chei invalide, nu de eliminat erori. O eroare poate fi eliminata numai in cazul in care citesti eroarea ca sa stii ce e de facut. Eroriile de tip stop cu greu pot fi eliminate pentru, ca poate fi hardware sau din drivere.
www.mirceabondar.com
În primul rând eu aş da drumul la o defragmentare a hardului. Mai departe, tot felul de programe ciudate nu cred că te ajută cu mult. Dacă nici după defragmentare nu îţi rulează calcul bine, eu consider că e timpul pentru a reinstala Windows.
Pai cred ca programa CCleaner, ma folosesc de ea de mult timp si toate problemele pe care le am in calculator le rezolv cu ajutorul acestei programe.
anonim_4396 întreabă:
Foxii22 întreabă: