| kayura a întrebat:

Ce programe usor de folosit stiti pentru a modifica pozele? Un nou Hobby de al meu este sa fac blenduri.Folosesc PAINT.NET pentru PNG-uri si PhotoScape-ul pentru blenduri si restul. Dar pentru efecte speciale la text, sau la gama, lumina si altele ce programe stiti?

10 răspunsuri:
| funnymantm a răspuns:

Coreldraw. Fireworks (macromedia). de la Adobe. nu chiar photoshop, sunt si mai simplute. photo studio pro. vegas photo. sunt f f multe. dar nah, daca vrei pro Photoshop CS3 sau noul CS4. faci minuni cu ea.

| funnymantm a răspuns:

Coreldraw. Fireworks (macromedia). de la Adobe. nu chiar photoshop, sunt si mai simplute. photo studio pro. vegas photo. sunt f f multe. dar nah, daca vrei pro Photoshop CS3 sau noul CS4. faci minuni cu ea.

| Andreea_8014 a răspuns:

PhotoShine.
:*

| Elly4all a răspuns:

Www.photoscape.ro sau www.photoshop.ro...www.photoshine.ro suntt bune daca nu merge fereastra pe care ti-am dat-o cauta pe DC++ si o sa gasesti...
Bye:)Elly

| kuka a răspuns:

Photoshop ftw! 11

| tarzan a răspuns:

Programele usor de folosit nu stiu prea multe efecte, cel mai bun e photoshop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Photoshine, photoscape si photo editotor

| salvatorul_21 a răspuns:

In word 2007, power point e numai bun pentru efecte speciale... e si modifcat poze, si efecte, tot ce vrei... e tare...si cand dai sa-l salvezi, te duci cu cursorul pana la bitmapimage, cam asa ceva, k daca dai direct save, tot in point se descvhide...bafta

| anytta a răspuns:

Eu folosesc adobe photoshop cs2 happy