Chiar cel mai de folos. De asta aveam nevoie, de un exemplu. Mersi.
Router-ul e foarte bun, pacat ca unii sunt batuti in cap(scuzati expresia) si le e lene sa citeasca manualul cu instructiuni.
Salut! Sun fericitul posesor al unui astfel de router TP-Link TL-WR841N şi sunt foarte mulţumit de el!
Cu adevărat specificaţiile sunt foarte bune deoarece are o viteză de transfer de 300Mbs deci wi-fi merge foarte bine.
Acum să fiu la subiect, ce nu iţi merge? internetul? internetul pe PC prin cablu? wi-fi'ul merge?
Stii.,ledul ala(al patrulea(stanga->dreapta)) nu ramane aprins(ba se aprinde ba se stinge(la fel ca al 3-lea)) si cel mai probabil este din cauza ca nu l-am configurat eu cum trebuie. Spune-mi, totusi, tu cum l-ai configurat? Eu am folosit CD-ul si degeaba...
Mentionez ca internetul merge(prin cablu la PC) si router-ul(in sine) este bine pus la punct.
Am sa mai incerc maine dimineata configurarea prin browser si daca nici asa nu merge..., atunci il returnez si imi iau alt router.
Stii cumva la ce-mi trebuie o clona MAC, asta nu prea am inteles si as vrea sa stiu(daca stii si vrei sa-mi scrii) cum fac rost de ea fara CD?
Păi e normal să nu stea tot timpul aprins. Înseamnă că merge internetul/browser. Cum adică nu îl recunoaşte? Eu l-am configurat cu cd-ul prima dată. Recunosc că am avut în aceea zi mari probleme până i-am dat de capăt. Dar cu cd-ul e foarte simplu. Ai zis că ai conexiune la rds, ai fibră optică? sau modem? ..aici lucrurile se complică. Din browser este mult mai accesibil să il configurezi dar mai întăi trebuie să il resetezi la setarile din fabrică.(ţii apăsat pe butonul din fabrică timp de 8-10 sec şi el îşi va da un mic restart ) NU îl schimba ai putea face greşala să iei unul mai slab. eventual lasă-mi pe privat o adresă de mess sau ceva să putem vorbii. Cu, clona MAC este o poveste mai lungă, şi se face prin depanare adică prin browser. Cum faci din browser? simplu îl resetezi dai drumu la wi-fi, te conectezi cu un laptop dacă foloseşti mergi in internet explorer şi în bară scrii http://192.168.1.1 sau http://192.168.0.1, parola fiind: admin. Poţi şi prin cablu la PC. Trebuie să în router şi cablu de net!
Gata, merge. Am folosit browserul.
Chiar imi parea rau daca il dadeam inapoi ca e mic(router-ul), arata bine si e foarte bun(ca specificatii).
Prima dată este mai greu să îl configurezi. După înveţi.
Imposibil sa nu citeasca netul de la RDS pe un router TP-Link vezi poate ai gresit configurarea. Daca mai ai carticica de la router in ea este scrisun IP care se termina in 1 sau 0. Scrie ip-ul ala in browser chiar daca nu ai netul conectat. Pe urma ai ceva de genu "Automatic detect internet" sau in romana depinde cum are meniul dai pe ala si il lasi sa isi faca configurarea iar dupa asta o sa iti mearga netul . Atentie! inainte sa faci asta dai un restart total la router "revenire la setarile initiale". Este imposibil sa nu mearga pentru ca acum 1luna am configurat eu un router TP LINK pe Internet de la RDS si merge
Buna,este un pic aiurea ca nu merge, esti sigur ca e configurat router-ul? eu am net de la rds si un router dl-link si imi merge perfect mentionez ca router-ul e cumparat nu este de la rds. Poate nu l-ai configurat corect sau in cazul in care este configurat corect poate fi o problema la cablu si anume te duci doar cu cablu la un magazin specializat si ii ceri vanzatorului sa ti-l remufeze nu te costa mai mult de 5 lei.Te rog sa imi spui daca ai configurat router-ul pentru a putea "oferi" net