| muziclive a întrebat:

CE s.a intamplat cu calculatorul meu? Cand vreau sa intru pe intrenet imi apare un dinozaur si scrie ca nu se poate conecta la net...ieri am instalat si wriver pentru tastatura si dupa aia am dat restart si nu am mai mers internetul...Ce s.a intamplat?:netul e prin romtelecom: VA ROG URGENT. AJUTOR

Răspuns Câştigător
| valyt17 a răspuns:

Ai doua optiuni, sa verifici programul pe care spui ca l-ai instalat, foarte posibil ca acel program sa aiba acces la setariile de internet, sau inscriptia urmareste tipul de conexiune pe care il ai recomandarea mea, este sa utilizezi conexiunea de internet c HOME NETWORK...EU AM AVUT O PROBLEMA IN ACESTE ZILE, SI AM BIFAT ACEASTA OPTIUNE PE CARE M SCRIS-O

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ce ai instalat? "wriver" ce-i ala?
Cat priveste computerul 100% ai un virus. Daca n-ai un antivirus pe CD ar trebui sters tot HDD-ul si reinstalat Windowsul pe curat.

| muziclive explică (pentru Salontanul):

Si cum trebuie sa fac? poti sa-mi expilci?

| Salontanul a răspuns (pentru muziclive):

Reinstalare Windows: https://www.youtube.com/watch?v=2y69_IUbxCo

| AlexaC8 a răspuns:

Inseamna ca nu primesti suficient internet, iti apar acolo pachetelele acelea de internet si daca iti apare dinozaurul inseamna ca nu este suficienta conexiunea big grin mareste-ti viteza netului la cei de la romtelecom