Ipad 3 zic eu...Deoarece Ipad 3 este mai bun ca Ipad Mini ca am si eu Ipad 3 si Ipad mini am facut diferenta si am vazut ca Ipad 3 este mai bun decat un Ipad Mini.Dar, Ipad 3 Costa mai mult. Fundita?
Depinde pentru ce iti trebuie... ipad si in general Apple e marca de fite eu as zice mai bine iei un galaxy tab 2 de 7" si e mic ca un ipad mini si are memoria la fel ca un ipad 3 normal si e mult mai ieftina. faci cum vrei si eu am avut de ales intre ipad 3 si galaxy si am luat galaxy-ul si am mai ramas cu ceva lei in buzunar
dar daca ar fi sa iti recomand ar fi ipad 3 deoarece ipad mini are specificatiile ipad-urilor mai vechi in privinta procesorului si ecranului
funda?
Si am si eu Samsung Galaxy Tab v1.
Aha...eu as zice sa mergi tot pe samsung..asa zic eu sunt mai ieftine si specificatiile la fel sau chiar mai bune
la Apple le mai platesti pe langa device si numele ca doar na ai logo-ul Apple pe tableta vai ce tare esti...este asa mai mult de fite
Poate ai dreptate galaxyyle mele merg bine(tab si s2 android 4 e foarte stabil)cum vrei ce e drept galaxy tab v1 a fost unpic criticata, avea ram putin si de aceea se misca cam greu
dar in legatura cu ipad eu zic sa iti iei care crezi ca se adapteaza cerintelor tale si buzunarului bineinteles
ipad mini imprumuta procesorul de la ipad 2 memoria e dd2 fata de ipad 3 care e ddr3 mi se pare ca au amandoua un gb spatiu stocare 16g.32 si 64 deci per ansamblu ipad 3 e mai bun
ipad mini e aproape ca ipad 2 doar cu cateva imbunatatiri si mult mai mic
in plus ipad 3 are rezolutia mult mai mare decat miniul..cum vrei eu te-am sfatuit doar.eu nu as da galaxy pe un ipad mini sau chiar 3
funda?