Din descriere am vazut ca HTC tytn II este mai bun, insa daca ai avut Nokia e 63 fara windows mobile ai observat cat a fost de oke, daca ai fost multumit.In cazul in care ti-a placut Nokia ti-l poti lua pe acesta ( din cate stiu eu Nokia e o firma ce are telefoane f bune), iar daca te tenteaza sa vezi cum e si HTC tytn II poti sa incerci sa il iei.Ar fi bine sa te consulti si cu parintii sau fratii mai mari sa vezi ce parere au.Succes in luarea deciziei!
Eu momentan detin un E63, dar vreau sa is schimb cu un tytn 2. Din cate am observat tytn 2 are wm (ceea ce ma face foarte curios cum e si cat de modelabil e, pentru ca la symbian nu prea ai multe solutii, cateva programe utile si multitask), are camera ceva mai buna, are GPS, are atat touch screen cat si fullquerty (imi plac touch screenurile PDA-urilor pentru ca sunt foarte sensibile si foarte precise), ca dezavantaj din cate vad are greutatea si grosimea sa. (de baterie nu stiu fiindca nu am discutat cu nimeni care avea un astfel de telefon)
Pfff... e greu sa decid... eu ma asteptam ca cineva care a fost in posesia unuia din telefon sa isi dea cu parerea. Va multumesc oricum!
Desi imi plac foarte mult telefoanele produse de Htc, intre acestea doua eu as alege Nokia E63. HTC-ul e foarte greu si nu are 3G spre deosebire de Nokia, iar bateria este mai slaba. In schimb Nokia nu are GPS si nu se poate "cosmetiza" la fel de mult ca tynt II. Cu doua, trei programele instalate poti sa transformi interfata windows mobile foarte mult. Succese.
anonim_4396 întreabă: