Da, teoretic Nokia e mult mai bun. dar nu stiu ce sa iti zic. Are doar 10MB memorie, pe cand 555 are 45MB. 555 Are Procesor de 200mhz. arata ceva mai bine. e mai mic. 555 are blitz. daca ti-l iei nou, 555 e mai mic (pe Vodafone, nu cred ca iei Vodafone 555 de pe Orange; D ). daca Nokia-ul avea symbian (pentru mine, desi nu prea se compara cu android, pentru telefoanele ieftine, symbian e foarte bun ). as zice Nokia... dar nu are! telefonul ala e o gluma! se misca la fel de bine ca o perna si arata ca un butoi! nu fi zcarcit/a. IATI ASHA 302. funda?
Imi pare rau, dar Nokia Asha 201, are symbian S40.
A...da? eu stiam ca nu are. ma rog, tot mai bine ia 302
Nokia Asha 201, un telefon excelent.Eu,il am de vreo luna si jumatate si nu am ce sa-i reprosez.Acumulatorul tine suficient, sunetul e puternic si clar, intr-un cuvant un telefon care isi merita banii.
As alege Nokia Asha 201 pentru ca Nokia e o firma buna de telefoane iar Vodafone nu are experienta.
Nokia Asha il am de 1 an e cel mai bun telefon din lumeeee, ti`l recomand!
Nu-i bun de nimic, nu are wi-fi;-j
Nokia Asha 201 din punctul meu de vedere. Am testat Vodafone 555 blue si nu e stralucit deloc, daca ai intrebari despre Vodafone 555 blue sa te convingi daca e sau nu bun ma poti intreba si iti voi raspunde.
SasukeCS2 întreabă: