| 루이 a întrebat:

Ce sa aleg Samsung Galaxy Tab2 sau Ipad 2?

Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

Asus Transformer TF 101, arata mult mai bine (are margini din metal si spatele nu este alunecos), il poti face laptop daca iti cumperi si un dock, tine mult bateria, ca hardware este asemanator cu Tab2, are camere ok, os-ul este bine optimizat cu tableta si nu se blocheaza.

Recomand tablete Asus, de cand mi-am luat un Transformer nici nu mai ma uit dupa Tab-uri sau iPad-uri big grin

12 răspunsuri:
| KiddaBăă a răspuns:

șasă cai frumoși.

Răspuns utilizator avertizat
| TheDifference a răspuns:

Ipad, Samsung a ratat total piata tabletelor, singura mai reusita e note-ul 2 scos de curand, in rest au un lag, de te apuca disperarealaughing sau asculta de ala cu scrisul verde pe avatar si ia Asuslaughing ai vazut oferta de tablete Allview? incep de la 5 milioane laughing si au tot ce ai nevoie

| introduaicinumele a răspuns (pentru TheDifference):

Singura tableta Samsung mai deosebita este Note 10.1.
PS: lagul este doar in jocuri... cand joci multiplayer si ai o conexiune proasta cu serverul, lag = atunci cand se misca jocul cu intarziere...

Mai bine spuneai si tu ca se blocheaza...

Semnat ăla cu scrisul verde pe avatar devil

| TheDifference a răspuns (pentru introduaicinumele):

In fine, asta cu scrisul verde pe avatar, eu folosesc termenul de lag si la trecera intre ecrane, cand intra in aplicatii etc...stiu ca nu e corect, dar asa m-am obisnuit laughing

| introduaicinumele a răspuns (pentru TheDifference):

Eo ii spun sacadare laughing

| TheDifference a răspuns (pentru introduaicinumele):

Tot aia laughing bine, nu e tot aia..in fine laughing))rolling on the floor

| alinike2 a răspuns:

Samsung Galaxy Tab2 e mai usor de folosit decat Ipad 2 pentru ca la Apple este un meniu foarte complicat dar la Samsung este usor de folosit un meniu simplu si util Fundita? big grin Te Roogbig grin

| SoundWaveR a răspuns:

Ipad2 Mult mai tare

| Takizo a răspuns:

Samsung Galaxy Tab dupa parerea mea e mai bun.winking

| ioanatbo a răspuns:

Ipad 2 smug

| Aditzu1997 a răspuns:

Ipad-ul este doar cu numele, si scump si proasta calitate pe care nu gasesti multe jocuri si aplicatii gratuite, multe sunt cu bani, dar in schimb la Samsung galaxy tab 2 exista mult mai multe aplicatii, teme etc.Samsungul face ipad-ul la toate happy