Pe Samsung Galaxy Tab nu poti instala Sony Vegas, Adobe Photoshop, etc. Platforma Windows e mult mai utila. Eu as alege laptop-ul. Daca te tine portofelul sa-ti iei un MacBook ( 7000 lei :d, poate mai putin, poate mai mult, in general produsele Apple sunt scumpe.) De preferabil ar fi sa pui apoi Windows 7 pe el... Windows e mai stabil ca Mac, in ciuda comentariilor.
Buna!
Eu te sfatuiesc sa nu cumperi Samsung Galaxy tab.
Mai bine cumpara un laptop. Dar fi atent la firma laptopului.
In general Samsung nu e o firma buna.
Eu am avut telefon Samsung si in cateva luni s-a stricat.
Acum tata a cumprat televisor cu plasma in camera mea Samsung.
Mama l-a sfatuit sa cumpere Sony pentru ca e o firma mai buna, dar tata tot Samsung a vrut.
Cand ma uit la televizor dau sonorul la maxim si nu pot sa zic ca se aude ceva, in timp ce televizorul celalat Sony ii dai 50 sonorul si se aude in toata casa.
Acum intelegi.Samsungurile nu sunt bune.
P.S.nu trebuie sa faci asa cum ti-am spus eu, ti-am dat numai niste sfaturi.
Bye
Bună!
Ce crezi tu că-ți trebuie.
Nu ne întreba pe noi, dacă ție nu-ți place laptop și noi îți zicem să-ți iei laptop tu ți-l iei?
Dacă îți trebuie laptop cumpără-ți laptop, dacă îți trebuie telefon, cumpără telefon.
Baftă!
Laptopul e mult mai util, si in cazul de fat(z)a nu pari o persoana fara telefon.
Ti0as recomanda un laptop Aces Aspire 5738G, extrem de bun (4gb ram, 512 Vram, 2. 1 ghz)! daca ti-ai lua un telefon. e cam nasol, e mare si nu iti poti pune jocuri ca pe laptop. in plul, daca ti-l fura cineva... ce faci... acum cum crezi tu. aa: Samsung galaxy tab nu il poti tine in buzunar, ca daca te loveste cineva sau aluneci pe gheata si pici pe el, e placinta!
Nu stiu daca iti ajung banii pentru ce ai ales tu, dar daca as alege intre cele doua as alege laptop.
Buna Ziua. Poi ia-ti ce iti place mai mult.De care poti sa te folosesti mai mult.Aici este decizia ta!
Daca ai calculator si e bun ar fi mai bine tableta si de la 300lei pana la 38000 lei mai ai.
casy99 întreabă: