| ralluca15lp a întrebat:

Ce sa fac daca, atunci cand conectez telefonul la PC cu cablul de date al telefonului imi apare o casuta "Found New Software Wizard" si imi cere permisiunea ca Windows sa caute un software pentru telefon si, daca dau sa caute nu gaseste nimic si din cauza asta nu merge sa pun nimic pe telefon? Dau funda

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla asta, dar daca intru la My Computer, imi apare acolo Removable Disk, unde intru ca sa pun ce vreau pe telefon. Incearca si tu.

| ralluca15lp explică (pentru anonim_4396):

Mie imi apare Removable Disk doar cand conectez mp3, dar cand conectez telefonul imi apare un folder cu modelul telefonului si nu merge cu metoda copy-paste.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ralluca15lp):

Dar cand te conectezi prin USB, te conecteaza la cardul telefonului sau la memotia telefonului? Daca te conecteaza la card, asigura-te ca nu e blocat.
Daca te conecteaza direct la telefon, reseteaza-l si incearca din nou.
Bafta!

Prima data era cu cardul dar acum am scos cardul si nu se schimba nimic...

E prima data cand folosesti telefonul cu cablul de date? Cablul de date are cumva un cd de instalare? Daca da, trebuie sa bagi cd de instalare si sa instalezi. Daca nu, cred ca trebuie sa descarci de pe net un kit de instalarre pentru tel tau.Nu poti face o poza cu ce mesaj iti da si s-o pui aici? Ca sa ne dam seama despre ce e vorba.

Da e prima data cand il folosesc...dar cablul de date e la un loc cu telefonul si nu am niciun cd la el...incerc acum sa fac o poza

File:///C:/Documents%20and%20Settings/Penciuc%20Romica/My%20Documents/My%20Pictures/QuickCam/Picture%201.jpg

Nu e bine cum ai pus poza, da-mi add la id de mess din mesaj privat sau daca nu, incearca sa bagi cardul in telefon si baga telefonul in calculator.Normal un telefon si un cablu de date fara cd de instalare se instaleaza automat, dupa ce da mesajele acelea, ar trebui sa se instaleze singur. Asteapta un timp sa ruleze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand apare acel mesaj(Found New.)nu trebuie sa dai click nicaieri, atunci inseaman ca recunoaste telefonul.Normal il lasi,si dupa ce il recunoaste,intri in my computer,in localul telefonului, deschizi si bagi acolo, intr-un folder my muzic, sau un folder de tine facut in cardul telefonului.Tu ce anume vrei sa pui pe telefon, muzica sau altceva?

Da si muzica si imagini...dar am incercat deja cand mi-a aparut casuta respectiva am dat cancel si mi-a aparut in bara albastra de jos in coltul de langa ceas o casuta care imi zice ca e o problema cu instalarea unui nou hardware

Si inca ceva...folderul cu telefonul apare in my computer dar in sectiunea scaners and cameras si ii apare o iconita cu o camera video...asta inseamna ca e recunoscut de calculator drept camera si nu telefon?

| MihaitaDaNNy a răspuns:

Stiu asa imi facea si mie la Samsung si i-am dar "reset" la telefon si gata a mers! Sper ca te-am ajutat

| Dox_Kentzor_1998 a răspuns:

Mie imi apare HTC One Mini cu un telefon acolo dar cand il deschid nu imi mai apare nimic, ce pot sa fac?