| 541730 a întrebat:

Ce sa fac? Sa imi iau un laptop sau un aparat de fotografiat profesional? (tinand cont ca acum am un notebook) argumente pro si contra happy

Răspuns Câştigător
| FoarteTareFrate a răspuns:

Eu am un D5100 si e genial... daca tie nu iti place sa faci poze, sau nu vrei sa inveti nu are rost sa il iei. Aparatele astea nu sunt facute pentru poze cu bot de piti sau asa ceva. Trebuie sa studiezi, sa incerci, sa inveti, sa faci poze la peisaje, natura, oameni etc altfel un aparat profesional nu isi are rostul happy. Daca tu crezi ca nu o sa ai chef sa inveti sa faci poze, eventual sa te ocupi de asta pe langa alt job, sa o faci de placere, ia un laptop, depinde de ce crezi tu ca o sa ai nevoie mai mare : ).

-exista momente pe care vrei sa le imortalizezi, si e super sa ai poze reusite
-daca te descurci bine, din fotografie se fac bani frumusei
-odata ce ai aparatul o sa incepi sa prinzi drag de fotografie
-poti incepe sa faci sedinte foto prietenilor, sa le pui pe fb sa fie vazute de lume
-poti participa cu poze reusite la diferite concursuri si asa mai departe happy

fundita? :3

5 răspunsuri:
| Gas a răspuns:

Daca esti incepator/e pe foto eu iti recomand o "sapuniera" sau un bridge pentru inceput. Nu prea inteleg incepatorii care sar direct la DSLR si fac poze pe modul automat. Si de restul iti ajunge sa-ti iei si laptop. happy

| KodrutZ a răspuns:

Huh? Laptop sau notebook e tot una. Deci ia frumos un dslr. Bine, ideea e chiar sa il folosesti la ceva, nu sa arunci cu banii de-aiurea. Ai in vedere ca o sa mai trebuiasca sa bagi si ceva bani in obiective si filtre plus alte accesorii daca chiar vrei sa faci treaba cu el.

| buzucan a răspuns:

Ce sa faci cu un dslr? ai idee despre diafragma, expunere, iso, nebunii? ia-ti un mirrorless sau un compact. e mai simplu. decat sa iei un dslr sa-l tii pe auto... mai bine nu.

Răspuns utilizator avertizat
| TPUalin a răspuns:

I-ati mai bine un laptop.