| c2alexel a întrebat:

Ce sa ii cer lui tata de craciun? as vrea sa ii cer un iphone 4s, dar mi-e ca o sa zica ca pot sa il upgradez pe cel care il am acum (iphone4)...

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Pai la tel pune-i ios 5 cu itunes. Si de bani, ia-ti ori o consola de jocuri sau ce vrei tu

5 răspunsuri:
| Négatif a răspuns:

Păi, cel mai bine nu crezi că ar fi să îi spui să-ţi dea ce doreşte el? Mi se pare că, dacă ai Iphone 4, ai tot ce-ţi doreşti. E cam nepoliticos, să te duci la tatăl tău şi să-i spui : '' Ştiu ce vreau de Crăciun, un Iphone 4S, du-te şi ia-mi-l, pa! ''. Cred că te-ai simţii şi tu jignit, de copii tăi. Asta e părerea mea, fiecare cu a lui! Îmi pare rău dacă te enervez sau ceva, dar mi-am spus doar opinia. Succes! Sper să primeşti un cadou frumos, pe placul tău.

| Chris88 a răspuns:

Confunzi telefonul cu calculatorul, nu ai ce sa upgradezi.

| c2alexel explică (pentru Chris88):

Scuze ca iti zic, i-am facut upgrade-ul chiar acum, de la iOS 4 la iOS 5, sunt expert in tot ce tine de telefoane si tabletewinking e ca un iphone 4s doar ca fara SIRI, asa ca varianta 4s cade, mersi pentru. incercare

| NoNameJunior a răspuns:

Buna,alexel!
ceva de imbracat,o bratara,un lantisor, un laptop(daca nu ai), o geanta sau niste cizme.
ii poti cere chiar si un iphone4s,dar ii spun ca upgradarea nu se va repeta!

| MagicSmile7 a răspuns:

Ai putea sa te multumesti un Craciun cu o imbratisare?