Http://www.free-downloads.net/programs/BienneSoft_YouTube_Downloader in dreapta sus ai putonul pentru download. Dupa ce descarci si instalezi programul, il deschizi, dai un copy-opaste la linkul dorit in spatiul precizat din program si.cam asta e. Cu acelasi program poti converi filmuletele in mp3
Am intrebat si eu pe cineva odata si mi-a raspuns ca este un program, nu mi-a spus cum se numeste si amai spus ca e mai complicat.Cred ca trebuie sa intrebi pe cineva care se pricepe foarte bine la calculatoare.
Ce kiss domne? frate, ia linkul de pe youtube, du-te aici: http://www.zamzar.com si alege categoria de acolo, daca vrei sa downloadezi doar sunetul sau tot videoclipul...
Nu mai tastatzi siteuri aiurea care seamana cu unul original, ca dupa aia veniti iar si postati aici domneee am nu stiu ce virus, ce sa ii fac ca nu trece nici cu aspirina, nici cu usturoi... si ma mananca raaaau de tot...
Deci, să înţeleg că vrei să downloadezi de pe Youtube. Păi, în primul rând ar trebui să-ţi instalezi programul VDownloader, mie mi se pare super bun! Intri în program şi ai să vezi că în stânga sus scrie Video Url, pui acolo URL-ul, selectezi în ce format vrei să downloadezi şi dai Download. Aştepti 2-3 minute şi gata.Totul s-a rezolvat.Succes!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: