Temperaturile mici sau prea mari afecteaza negativ viata unei baterii. Daca citesti si in manualul unui telefon vei vedea ca spune acolo intre ce temp acel telefon poate fctiona.La acele temp extreme ce spune acolo min si max daca tii bateria sau telefonul in conditiile alea nu cred ca lungesti nimic, o sa scurtezi.
Cel mai bine eati avastul sa. curete, ca ai multe fisiere sau jocuri, si de aia se incalzeste, parerea mea.
Nu am jocuri pe Telefon EXACT din motivul ca am o Baterie prea mica. (durata approx, 4-5 ore) si Avast? eu am Bitdefender.
Antivirusul meu e Bitdefender.
si cum va fi curatarea memoriei sa rezolve problema cu Bateria?
Cu Cccleaner poti sterge resturile de instalare si aplicatiile care ocupa degeaba sistemul.
Dupa curatire, va trebui sa ai oprit Bluetooth, wi-fi, conectarea de date, media (camerele, playerele) si jocurile pentru reducerea CONSUMULUI de curent din baterie. Daca vrei sa vizionezi filme peste 10 minute, atunci este indicata conectarea incarcatorului.
Bateria se pune la incarcat cand coboara la cca. 20% si se incarca pana la 90-100%. Nefolosita, trebuie sa tina in acest interval minim 24 ore. In caz contrar se va schimba /suplimenta baterie (cu una exterioara, de putere).
Multumesc pentru sfat. si fara suparare, asa ca sa stii, ai scris CURATARE gresit.
Citi mh are
Ce anume? Citi?
Scrie pe baterie mh, câți are a mea are 1400 mh
S-a umflat I-ul
A mea are 2440 mh.
Bateria mea nu s-a umflat. problema nu e asa de rea cum crezi.
Are 2440 mh si deaici se incinge, si nu-ti tine da te tine 2 zile, intreb
N-am vorbit de bateria, am raspuns doar la remarca ta asupra greselii mele...
Scuze de neintelegere.
Deci ar trebui sa cumpar o Baterie cu mai multi mh? asta daca gasesc...
Nu deci când ai cumpăra t telefon trebuia să întrebi citi mh are bateria, și așa îți dai seama sa alegi un telefon bun și care să țină bateria 24 de ore, numai jucandute pe el, sunt altele care au 4000 mh și țin 3 zile. bafta
Nu stiu, poate exista Baterii cu 4000 mh facute la comanda pentru modelul meu de Telefon, voi cauta.
Nam nimic in potriva
Ok, macar voi incerca. si fara suparare, ca sa stii se scrie NU AM, nu "Nam". dar am inteles mesajul.
PushPiki întreabă: