Daca nu ai introdus niciun card, dupa ce expira trialul iti va ramane versiunea gratuita, limitata.
Trebuie sa-ti pui credit cardul sau contul bancar, ca sa-ti ia bani din el si sa te lase sa folosesti VPN-ul pe viitor.
Daca nu pui niciunul, contul se blocheaza si nu-l mai poti folosii.
Dar cum e cu varianta free? Nu pot sa o selectez pe aia?
Poti, dar este valabila doar 7 zile.
Acum nu stiu cum este setat, daca trebuie sa pui credit card de la inceput, sau il poti pune la sfaristul celor 7 zile, putand sa anulezi subscriptia daca nu ami doresti sa o folosesti. Atentie, in ziua a 7-a tis e retrag banii, daca ai contul deja pus acolo, deci te poti retrage in ziua a 6-a sa nu se faca retragerea banilor automat.
Deci nu este o varianta free permanenta? Pe site scrie ca sunt 4 plans, si unul free cu mai putine feature-uri.
Pai poate ai luat alta varianta daca ai free trial. Daca ai luat varianta free inseamna ca e free. Am avut si eu proton odata dar l am sters dupa ce am facut ce aveam nevoie. Deci nu stiu exact. Dar daca n ai bagat cardul sau ceva asteapta sa treaga timp ul si vezi ce se intampla. Daca iti expira fa ti un cont pe alt email si mai ai inca 7 zile.
Nu am setat ce varianta sa imi iau cand mi-am facut contul, am avut cateva bug-uri si nu cred ca mi-a mai aparut.
Dupa 7 zile presupun ca va trece la varianta free pe tot timpul daca nu platesc.
Daca nu ai introdus niciun card, nimic tie, vei fi limitat in termeni de servere si functiilor lor (unele fara p2p, altele fara acces la Tor net').
O sa iti ia bani de pe card. Daca nu ai adaugat un card, nu o sa se intample nimic, ori platesti ori nu mai folosesti
Dar cum e cu varianta free, Nu pot sa o selectez pe aia?
A, deci este permanenta daca nu am introdus cardul. Ok, am inteles. Multumesc!
Daca nu ai introdus niciun card, dupa ce expira trialul iti va ramane versiunea gratuita, limitata.
Pisoi98 întreabă: