Pai tu cum crezi ca il incarca astia de la utra pro sau de la hp? nu tot cu seringa?
Vezi unde bagi acul, sigur ca se poate incarca si de mai multe ori, fara frica
cind umpli cartusul sa ai sub el o folie ca tusul pateaza si foarte greu indepartezi petele de tus iar pentru protectzia miinilor foloseste manusi de unica folosintza si sa stergi bine cartusul inainte de a-l pune la loc in imprimanta
Am o imprimanta lexmark z1320 si am reincarcat cartusul negru si nu-mi recunoaste zice ca este gol sau imi da eroare nu-mi scoate nici o pagina, oare cartusele sa nu se poata reincarca cele originale daca nu au un a in fata? va rog raspuns daca stiti careva un sfat ce sa fac... mersi
Nimic, important e sa ai o imprimanta buna, tipul brother sau altele, ce iti face dupa tot o curatenie, te murdaresti numai pe maini de nu-i adevarat, pune-ti manusi menajere, fa-o in chiuveta, si curata chiuveta imediat dupa ce ai terminat, ca altfel iti ramane toata patata. In rest, totul bine, cheltuiesti mult mai putin pe cartuse. eu o fac regolar. ah, uitam, stai atent ca daca ai ales gaura gresita, caci sunt doua, iti iese toata cerneala inapoi, si te patezi tot, incearca cu amandoua, pana intelegi care e cea corecta, seamana f mult intre ele. te salut
Nu se poate intampla nimic altceva decat sa se incarce cartusul
Asa am facut si eu si a mers fara nici o problema
DarkShina5566 întreabă: