Bună... uite ce am găsit pe eMAG:
Aparat foto Nikon Coolpix L120 NEGRU: (10 milioane)
Nota: 5/5
Calitatea fotografiei: 5/5
Funcţii: 4/5
Uşurinţă în utilizare: 5/53
Cost/Calitate: 4/5
COMENTARII:
1. Cand am achizitionat acest aparat, a venit impreuna cu 4 acumulatori si incarcator, o geanta Nikon(care personal mi se pare exagerat de mare), si un card sdhc de 4 gb.In interiorul cutiei am gasit aparatul(era logic) manualul aparatului,cd-ul original cu softul camerei,si panorama maker,pentru a face poze in modul panoramic, cablu de date, si cablu de conectare la un tv prin mufe rca. Aparatul mai are de asemenea si o mufa de tip HDMI.
2. Perfect pentru cei care vor sa facă poze de calitate cu un aparat compact. Personal sunt foarte multumit de el
3. Cand am achizitionat acest aparat, a venit impreuna cu 4 acumulatori si incarcator, o geanta Nikon(care personal mi se pare exagerat de mare), si un card sdhc de 4 gb.In interiorul cutiei am gasit aparatul(era logic) manualul aparatului,cd-ul original cu softul camerei,si panorama maker,pentru a face poze in modul panoramic, cablu de date, si cablu de conectare la un tv prin mufe rca. Aparatul mai are de asemenea si o mufa de tip HDMI.
4. Nu prea se merita. Ce are in plus fata de L110: zoom mai mare, problema e ca si la L110 cand zoom-ul optic trece de jumatate apar probleme cu focalizarea; pixeli mai multi pe acelasi senzor CCD, rezulta mai mult zgomot de imagine; buton dedicat pentru zoom, mergea si fara el. Concluzia: dai 400 lei in plus, pentru ce?
P.S.: http://www.emag.ro/......-pVMA740E1
Aceleasi informatii le-am gasit si eu... oricum multumesc pentru ele.As fi vrut cateva detalii de la persoane care au utilizat acest tip de aparat
Mzgrrrr întreabă: