Am mai dat odata raspunsul asta:
Cel mai bun sistem de operare este acela care indeplineste cel mai bine nevoile tale.
Windows este un sistem de operare orientat către consumator[gaming]. Mac OS X este parte a unui hardware / software combinatie care este optimizat pentru grafica de prezentare - care este atat de popular printre tipuri de "frumusete", lipsa de virusi etc. Linux este un pic mai greu de invatat la inceput decat Windows, o multime de lucruri in linia linia de comanda. De altfel este mai rapid, foloseste mai putine resurse ale sistemului, mai multa siguranta decat windows.
Linux evident daca vrei ceva gratuit. mac os pe bani. windows e varianta de so folosit mai des datorita publicitatii.
Windows 8 e cel mai bun daca calculatorul tau are cerintele necesare... Cel mai practic mi se pare Windows XP SP3, pe care eu il am.
Sincer sa fiu. am sa imi ajunga cerinte si pentru 9 xD dar... l-am testat merge ok dar ma supara la jocuri. adica nu merg unele.
Te-ai gandit vreodata la procesor sau placa video? De la windows nu prea are cum sa fie...
Sunt cerintele pe xp. vista, merg da pe windows 8 nu prea mi-au rulat.
Windows 7 mi se pare cel mai bun nu am incercat inca linux care cica nu ar avea multe erori plus ca e gratis din cate am auzit
Eu am Mac Os X si sunt multumit de el. Merge foarte bine, dar din pacate nu poti juca jocurile de pe windows.
Rămâi la Windows 7. Nu îţi băga Windows 8, e destul de greu de folosit şi plus că multe jocuri nu ar putea fi compatibile cu windows 8. Mă rog faci ce vrei.
Windows 8 daca ai calculatorul cat de cat performant. Mananca mai putine resurse decat Windows 7, iar design-ul este mai frumos!
anonim_4396 întreabă:
mihai5mihai întreabă: