| TzP a întrebat:

Ce sistem de operare folositi sau care vi se pare cel mai bun? (ma refer la alea pentru PC).

Eu folosesc Windows 7 Ultimate x86. Dar in curand va fi schimbat cu Windows 8 indata ce va aparea varianta RC in toamna tongue

Răspuns Câştigător
| AlcatraZ6501 a răspuns:

Idem ca tine cel mai bun! Si debea astept Windows 8 cred ca va fi o schimbare "fatala"!

14 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Windows 7 pentru calculatoarele cu o configuratie foarte buna si XP pentru calculatoarele mai vechi.Vista merge ca dracu'.L-am tinut cateva luni si pot spune ca mergea greoi, dar de cand am 7, diferenta e de la cer la pamant.

| titi a răspuns:

Cel mai bun? Mai bun la ce?

| TzP explică:

@Maverick As folosi Linux, dar nu pot. Eu folosesc zilnic programe care sunt numai pentru Windows cum ar fi Adobe Fireworks, Yahoo Messenger. In plus eu sunt programator pentru Windows, programez in Visual Basic. Linux nu mi se pare asa special. Am incercat dual boot cu Ubuntu prin Wubi. Nu m-a impresionat deloc.

| TzP explică:

@alindeejay Eu sunt un mare gamer, am Windows 7, si nu am deloc probleme cu nici un joc. Imi merg la fel de bine ca pe XP. La fel si cu toate aplicatiile.

| TzP explică:

@titi Mai bun pentru tine, care te ajuta mai mult in ceea ce faci tu zi de zi la PC.

| TzP explică:

@alindeejay sunt de acord cu tine, jocurile vechi concepute pentru MS-DOS nu mai merg pe 7

Counter Strike, conceput pentru Windows 95/98 inca mai merge pe 7 dar imi face multe figuri. Cand mai umblu pe la setari pur si simplu se mai inchide si zice hl.exe has stopped working iar modul Open GL nu merge, trebuie sa joc pe modul Software.

| LAlex a răspuns:

Eu folosesc acelasi sistem ca si tine.

| Maverick33 a răspuns:

Iti sugerez Linux. E cel mai bun, il am de o perioada si nu am gasit nimic rau la Linux, nu a dat nicio eroare. E cel mai tare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cel mai bun dupa parerea mea este windows 7 insa pentru cei cu resurse mai slabe le recomand windows xp deoarece mare parte a programelor si jocurilor sunt compatibile cu xp. Evident ca xp il recomand si celor ce joaca jocuri sau folosesc multe programe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TzP probabil folosesti un emulator ceva si da asa merge orice si pe 7 insa la resurse e mai pretentios

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@alindeejay, nu folosea niciun emulator! Jocurile lui merg pur si simplu la fel de bine.
In plus, luati in considerare asta: Windows XP e dapasit din punct de vedere tehnologic! Nu dispune de DirectX 10, 11... ceea ce e necesar jocurilor din ziua de azi! In general, jocurile merg chiar mult mai bine pe 7, dar jocurile noi! Alea vechi sunt vechi! E normal ca anumite jocuri sa mearga mai bine pe un sistem de operare aferent perioadei in care au fost acele jocuri concepute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AeroX eu ma refeream la jocurile mai vechi care au compatibilitate cu sistemele de operare mai vechi si nu cu windows 7. Cele mai noi desigur ca da merg pe 7. Insa fizic pe 7 nu merge chiar orice deci fizic nu numai cu virtual pc eu am niste software la consola mea de mixat si nu suporta windows 7. Recunosc ca windows 7 e mult mai inteligent decat xp insa din punct de vedere la compatibilitate nu sta prea bine inca deoarece pana acum multe programe si jocuri populare aveau suport doar pe xp si alte sisteme de operare nu si pe 7 si atunci ca sa mearga trebuie un emulator cum ar fi virtual pc. Astea care sunt iesite acum + versiunile iesite mai noi ale programelor si jocurilor mai vechi au suport si pe windows 7 si acum merg si pe 7. Dupa parerea mea in vitor cred vor fi programe si jocuri cu compatibilitate numai pentru sistemele astea mai noi cum ar fi vista, 7 si vitorul sistem de operare windows 8.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@TzP, pentru jocurile DOS exista acel emulator de care zicea el, Windows Virtual PC, sau poti folosi DOSBox. Asta ca idee...nu neaparat sa testezi asta, desi eu am fost nevoit.
Cat despre Counter-Strike, unora le merge la fel ca pe XP, altora nu, depinde de configuratie(drivere). Dar e un joc foarte vechi. Daca s-ar lansa un patch nou sau o alta versiune atunci ar merge la toti bine si pe 7. Asta e...tot Windows 7 ramane cel mai bun pentru un sistem de operare din ziua de azi, nu de acum 10 ani!

| roormaf12 a răspuns:

Eu iti recomand sa il lasi pe 7 ca poate apar jocuri noi si altele si pana apar la windows 8 ai mult de asteptat