Depinde de preferinte... dar... din cate stiu multi au renuntat la vista in favoarea Xp-ului... Avantajul la vista este ca are toate driverele incorporate... dar xp-ul e de mai mult timp si mult mai bine "aranjat" (nu are atatea bag-uri...). Din alta ordine de idei vista ocupa mult spatiu si consuma multe resurse (ram)... In functie de ce computer ai poti opta pentru unul dintre ele. sau le poti instala pe amandoua si vezi care iti place mai mult.
Cum a spus si kittyalexandra...depinde de capacitatile computerului tau.Eu am Vista de 1 an si merge foarte bine, cand sunt probleme le ''diagnosticheaza''singur si le repara tot singur. Daca ai un computer mai slab poti opta pentru XP care este mai usurel si mai bine organizat decat Vista.Eu am avut si XP si este un sistem de op.foarte bun.Acum...asta depinde de computerul si optiunea ta.
Vista a fost un esec si pentru Microsoft.Intre timp XP-ul a ajuns la service pack 3 si bate de departe Vista. A aparut in schimb versiuni beta de Windows 7, poate o fi asta mai bun
Vista e mai bun! trebuie sa ai un calculator bun pentru windows vista (minimum: 1 GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor; 1 GB of system memory; 128 MB of graphics memory )
sigmanet întreabă:
Grigore1239 întreabă:
anonim_4396 întreabă: