Cauta pe google respectivul software urmat de "alternative"
din pacate la Adobe reader pro e foarte, FOARTE putin probabil sa gasesti, Adobe pro e al lor (a lu' Adobe) asa ca o versiune free nu prea e posibila, la orice altceva se gaseste
de exemplu Adobe Photoshop are o versiune free aproape la fel de buna numita Gimp, chiar mai buna in unele "colturi" (script-ingul e mai usor si mai "potent" in Gimp decat in Adobe Photoshop)
Sharewareonsale.com - o sa gasesti destul de des chestii interesante acolo, dar nu te astepta sa vezi vreun produs comercial Adobe moca pe undeva.
Cea mai buna alternativa pentru Adobe Acrobat Pro (nu exista produsul Adobe Reader Pro in portofoliul Adobe, se numeste asa cum am scris mai sus) e PDF X-Change Editor.
NU are chiar toate functiile pe care le ofera Acrobat in varianta gratuita, insa ofera mai multe decat orice alt program gratuit.
E folosit in compania in care lucrez, inca din 2014.
https://www.tracker-software.com/product/pdf-xchange-editor
Eu foloseam acasa Adobe Reader + Nitro PDF (alt utilitar foarte bun), insa am trecut la PDF X-Change Editor pentru ca imi ofera mai multe unelte si se misca mai fluid.
Licente pentru?
software, m$ office, Adobe, etc.
joace, Farcry, WoW, etc.
muzica
filme
ai poze p0rn0 cu nevasta-ta? NU? VREI SA CUMPERI? (cu licenta gratuita, dooh)
deci... la ce?
Cauta pe google respectivul software urmat de "alternative"
din pacate la Adobe reader pro e foarte, FOARTE putin probabil sa gasesti, Adobe pro e al lor (a lu' Adobe) asa ca o versiune free nu prea e posibila, la orice altceva se gaseste
de exemplu Adobe Photoshop are o versiune free aproape la fel de buna numita Gimp, chiar mai buna in unele "colturi" (script-ingul e mai usor si mai "potent" in Gimp decat in Adobe Photoshop)
Upz0r3 întreabă:
matymati70 întreabă:
GouDidodino întreabă: