| Cristi_3697 a întrebat:

Ce spuneti despre produsele Fujitsu Siemens? vreau sa-mi iau un laptot fujitsu este bun si din ce tara provine aceasta marca? mersi si funda

Răspuns Câştigător
| a22team a răspuns:

Din cate stiu, am avut un laptop Fujitsu Siemens, si cat timp l-am avut a fost foarte bun! Doar ca s-a cam invechit si nah... nu mai merge cum mergea el odata. Dar daca vrei raspunsul, DA in general sunt bune Fujitsu Siemens, dar acum depinde si de ce laptop este vorba happy.

3 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Tara unde e fabricat nu pot sa o stiu, am vazut televizor Panasonic asamblat in Taiwan, asa ca nu e prea important. Initial au fost doua firme nationale, (Fujitsu - Japonia si Siemens - Germania) care au fuzionat intr-o multinationala. Produsele sunt de o calitate foarte ridicata, merita fiecare banut. Succes!

| Boocky a răspuns:

Firma e buna...dar si eu tiash recomanda un Asus, sau Acer, am mai multa incredere in lele, in domeniul dat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tara de origine JAPONIA

iti recomand ACER cu touchscreen
uite incearca linkul acesta

daca imi poti comunica de ce suma dispui iti voi face eu o configuratie buna la banii aceia tie iti va ramane doar sa il comanzi

totusi un link ca idee ar fi asta

http://www.emag.ro/.......PR102.014

PROPRIETATI TEHNICE

Laptop Acer Aspire 5738PZG-453G32Mnbb cu procesor Intel® Pentium® Dual Core T4500 2.3GHz, 3GB, 320GB, Ati Radeon HD4570 512MB, touchscreen, Microsoft Windows 7 Home Premium