De Black Friday nu vor fi reduceri la toate produsele! Anul trecut au fost reduceri doar la telefoane ieftine.La iPhone, Samsung si alte firme de renume au fost reduceri foarte foarte mici
Dacă chiar vrei să-ți iei S3, 1200RON este un preț foarte bun, dar este „învechit".
Dacă chiar vrei să-ți iei un 5C, mai bine aștepți pana la Black Friday, mai sunt câteva luni.
Eu recomand telefoanele pe Android, așa că mai bine-ți cumperi un Galaxy, dar tu știi ce telefon vrei!
Eu ți-aș sugera să îți cumperi de Black Friday un iPad mini Retina și cam tot prin septembrie( după ce apare iPhone 6 ), dacă îți permite bugetul să îți cumperi și un iPhone 5 second hand impecabil, undeva pe la 1000 lei.
Mi-as lua iPhone 5 dar vreau sa il iau din magazin sa stiu eu ca e 100% original cu garantie. S3 e putin mai vechi dar e mult mai bun decat S4. si s5 mi se pare prea mare si se incalzeste foarte tare... si anul trecut era doar S3 de 64gb reducere de la 20 la 15 dar nu aveam atata..la restul nu erau la astea de top dar ma gandesc asa si acum 2-3 zile au fost reduceri la Altex cica Black Friday de Vara era iPad mini la 11 si pe eMAG era la 10 de la 13-14milioane.
JunNnkie întreabă: