| Yly a întrebat:

Ce stiti despre Windows 7? vreau sa imi iau in curand un laptop.sugestii ceva, careva? mersi happy

Răspuns Câştigător
| pk a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa nu-ti bagi inca windows 7, intr-adevar se misca mai bine decat vista dar are o problema majore si driverele si softurile pentru el, f multe programe folositoare nu merg, deci daca iti iei laptop cel mai probabil nu vei avea drivere pentru windows xp, deci vista ar fi cea mai buna solutie, chiar vista x64 daca ai peste 3gb ram. pentru windows 7 sfatul meu ar fi sa mai astepti o vreme, macar sa scoata sp2 si cred ca atunci va fi destul d utilizabil, dar in forma actuala nu s merita sa pierzii timpul instalandul si apoi sa-ti faci destui nervi pana t gandesti sal schimbi...the choice is yours...bft

8 răspunsuri:
| spillux a răspuns:

Daca iti cumperi un laptop cu Windows 7 preinstalat nu ai de ce sa iti faci griji. Vei fi foarte multumit si totul va merge bine. Cu siguranta va avea toate driverele si programele compatibile. In fiecare zi sunt actualizate programe, drivere... pentru a fi compatibile cu Windows 7. De asemenea Windows 7 are optiunea compatibility, ce iti permite sa rulezi orice program ca si cum l-ai avea instalat pe Xp, 200, Vista...Simplicitate, performanta, stil si de ce sa ramai la vechiul Xp sau Vista. Fii deschis la tot ce e nou (securitate mai buna, grafica...si lista continua. Probeaza-l chiar tu si nu te mai lua dupa gura lumii. Ti-l recomand cu incredere.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Eu am windows7 si merge beton.

| andreimicutu a răspuns:

Acum depinde de memoria pe care o să o ai la calculator dacă o să ai memorie mai mare merită să incerci Windows 7 dar e asemănător cu Vista, prin urmare nu e aşa de fain.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti scriu de pe windows 7
il am instalat de o luna jumate si singura problema pe care am avut-o cu el fost ca nu mi-a mers un webcam mai vechi
in rest 10+ dar eu iti spun cain locul tau mi-as cumpara un laptop fara windows preinstalat
gasesti de oriunde sa descarci o versiune hackerita
eu asa il am si imi face si update. ca unul cu licenta
si economisesti 4 milioanesau mai multwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti scriu de pe windows 7
il am instalat de o luna jumate si singura problema pe care am avut-o cu el fost ca nu mi-a mers un webcam mai vechi
in rest 10+ dar eu iti spun cain locul tau mi-as cumpara un laptop fara windows preinstalat
gasesti de oriunde sa descarci o versiune hackerita
eu asa il am si imi face si update. ca unul cu licenta
si economisesti 4 milioanesau mai multwinking
whatever, am avut vista juma de an si am fost foarte dezamagit de el... mai bine windows xp sp3 decat windows vista

| Yly explică:

Ms multhappy

| crinush a răspuns:

Tu esti prima sugestie happy