Incearca sa abordezi cele mai diverse domenii... ce iti vine in cap. Dar poti printre altele si sa te axezi asupra unui domeniu si sa il dezvolti mai detaliat pe blog. Domeniul mai detaliat poate fi unul nou pentru tine, cat si unul pe care il stii demult... Succes!
Internetul cuprinde intreg spectrul de preocupari umane, iar subiectul pentru un blog personal vine cel mai adesea din propriile tale multumiri in viata. Ce te defineste pe tine mai mult ar trebui sa primeze oricaror sugestii venite din partea altora.Personal, mi-as face un Blog/Site (si chiar va fi, sper cat mai curand), despre solutii practice si probate in combaterea cat mai eficienta si mai rapida a "cancerului" numit poluare, insa, voi aborda si alte nevoi ale omenirii; scaderea vertiginoasa a cantitatii apei potabile, invazia de lacuste, accidentele rutiere, etc.
Sti chiar mam tot gandit la intrebarea ta in ultimele ore ...cred ca un subiect inepuziabil ar fi " femeia privita prin ochi unui barbat, finta iubita sau doar satisfacatoarea tuturor fanteziilor barbatilor " suna ciudat dar cred ca ar trebui sa scrii doar ceea ce gandesti u despre femei desprerelatiile tale si ar iesi ceva foarte OK
Ar putea fi un blog de cancan...sa comentezi cele mai penibile aparitii ale unor celebritati si nu numai. ai putea sa faci haz pe un blog si de societatea romaneasca in general
Nu te sfatuiesc sa iei un subiect propus de altii, ci mai bine sa propui tu unul original.
Andrei1124 întreabă: