Pai asta e problema la tine, greutatea?
Diferenta intre ele este de 200 grame cu aproximatie, greutate care e insesizabila! Cel mai important lucru cand ai de ales intre 8 si 10 inch este durata de viata a bateriei. Eu iti recomand totusi una de 10 inch pentru filme dar pentru faptul ca o faci cadou ai scuti cateva sute de lei daca ai alege una de 7-8 inch.
Daca zici ca o vei folosi numai pentru filme si internet iti recomand una de 10 inch!
Recomand si eu una de 10 inch. Ideea era ca trebuia sa incepi cu suma pe care o ai la dispozitie. Daca suma nu e o problema, iti recomand :
iPad generatia a 3-a APPLE 16GB cu Wi-Fi + 4G, Dual Core A5X, 9.7", negru
Tip procesor: Dual Core
Model Procesor: A5X
Frecventa procesor (GHz): 1
Tip ecran: Retina Display
Diagonala ecran (inch): 9.7
Capacitate HDD (GB): 16
Culoare: Negru
Recomand negru deoarece este mai usor de intretinut.
Daca banii is limitati, iti recomand :
Tableta CREATIVE ZIIO ZiiLABS ZMS-10 HD, 10 inch, 8GB, SD card, negru
Tip ecran: TFT
Diagonala ecran (inch): 10
Procesor: ZMS-10 HD
Memorie (GB): 1
Conectivitate: HDMI, miniUSB
Culoare: Negru
Avand slot de card, i se poate mari capacitatea.
Nu ma pricep decat sa compar specificatii de asta am nevoie de o parere de la cei care se pricep. Poti, te rog, sa detaliezi putin despre durata de viata a bateriei in functie de diagonala ecranului?
Diferenta de pret ar fi de 350 ron, pentru cele doua optiuni pe care le-am luat eu in considerare, ambele E-boda una x 80 si cea de 9.7 inch x200.
Suma este intotdeauna o problema daca n ar fi fost alegerea era mai simpla, nu imi permit sa dau peste 1000 ron.
Banuiesc ca de asta e vorba http://www.e-boda.ro/......cadou.html Durata de viata a bateriei este de 6 ore
E mai buna decat cea de 8 inch care are durata de viata a bateriei de pana la 5 ore(poate 4 ore).
Pentru filme cred ca e de preferat un ecran mai mare, deci as merge pe 10 inch! Uite aici cateva idei de cadouri, poate te inspira!
http://laptopnews.ro/idei-de-cadouri-pentru-mos-craciun-2012.html
Va multumesc tuturor, aveti dreptate 10 inci ramane. M-am hotarat la evolio aria pana la urma.
이벨 întreabă:
Andrei1124 întreabă: