| QueenOfHearts a întrebat:

Ce tableta ati alege, una de 8 inch sau de 10?
Vreau sa fac o tableta cadou si nu stiu ce dimensiune ar fi mai potrivita. Va folosi tableta mai mult pentru filme si internet si asta ma face sa inclin catre una de 10 inch insa are nevoie si sa fie usoara si f portabila si aici inclin spre una de 8 inch.
Va rog, cei care aveti tablete, dati un sfat in functie de ceea ce ati ales voi si cat de multumiti sunteti de alegerea voastra.
Multumesc

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Pai asta e problema la tine, greutatea?
Diferenta intre ele este de 200 grame cu aproximatie, greutate care e insesizabila! Cel mai important lucru cand ai de ales intre 8 si 10 inch este durata de viata a bateriei. Eu iti recomand totusi una de 10 inch pentru filme dar pentru faptul ca o faci cadou ai scuti cateva sute de lei daca ai alege una de 7-8 inch.

9 răspunsuri:
| DragonuAK47Praa a răspuns:

Daca zici ca o vei folosi numai pentru filme si internet iti recomand una de 10 inch!

| Neinteresant222 a răspuns:

Recomand si eu una de 10 inch. Ideea era ca trebuia sa incepi cu suma pe care o ai la dispozitie. Daca suma nu e o problema, iti recomand :

iPad generatia a 3-a APPLE 16GB cu Wi-Fi + 4G, Dual Core A5X, 9.7", negru
Tip procesor: Dual Core
Model Procesor: A5X
Frecventa procesor (GHz): 1
Tip ecran: Retina Display
Diagonala ecran (inch): 9.7
Capacitate HDD (GB): 16
Culoare: Negru
Recomand negru deoarece este mai usor de intretinut.
Daca banii is limitati, iti recomand :

Tableta CREATIVE ZIIO ZiiLABS ZMS-10 HD, 10 inch, 8GB, SD card, negru
Tip ecran: TFT
Diagonala ecran (inch): 10
Procesor: ZMS-10 HD
Memorie (GB): 1
Conectivitate: HDMI, miniUSB
Culoare: Negru
Avand slot de card, i se poate mari capacitatea.

| MihaiGe a răspuns:

Iti recomand Samsung galaxy tab 2 10.1.
Este cea mai buna tableta.
Bafta!

| QueenOfHearts explică (pentru neluL):

Nu ma pricep decat sa compar specificatii de asta am nevoie de o parere de la cei care se pricep. Poti, te rog, sa detaliezi putin despre durata de viata a bateriei in functie de diagonala ecranului?
Diferenta de pret ar fi de 350 ron, pentru cele doua optiuni pe care le-am luat eu in considerare, ambele E-boda una x 80 si cea de 9.7 inch x200.

| QueenOfHearts explică (pentru Neinteresant222):

Suma este intotdeauna o problema happy daca n ar fi fost alegerea era mai simpla, nu imi permit sa dau peste 1000 ron.

neluL
| neluL a răspuns (pentru QueenOfHearts):

Banuiesc ca de asta e vorba http://www.e-boda.ro/......cadou.html Durata de viata a bateriei este de 6 ore
E mai buna decat cea de 8 inch care are durata de viata a bateriei de pana la 5 ore(poate 4 ore).

| laptopnews a răspuns:

Pentru filme cred ca e de preferat un ecran mai mare, deci as merge pe 10 inch! Uite aici cateva idei de cadouri, poate te inspira!
http://laptopnews.ro/idei-de-cadouri-pentru-mos-craciun-2012.html

| QueenOfHearts explică:

Va multumesc tuturor, aveti dreptate 10 inci ramane. M-am hotarat la evolio aria pana la urma.

| Neinteresant222 a răspuns:

Eu am ipad, nu te pot sfatui. happy