Intre 100 si 800 de lei gasesti multe tablete, dar o tableta mai ieftina nu iti ofera prea multe avantaje! Daca nu ai neaparata nevoie de ea nu cred ca ar trebui sa investesti in asa ceva. Alegerea e a ta! Succes!
Cred ca visezi dualcore la banii asta-i. Cea mai ieftina tableta dual e in jur de 1400 lei. Eu recomand asa: alldro speed 2. vine cu andoid 4. 0(2. 3 presinstalat, si update al 4. 0), procesor single de 1. 2 ghz, 1 gb ram, wifi, procsor grafic puternic, mali 400, ca si pe galaxy s2.
Recomand Asus Memo 370t cea mai buna tableta de pe piata. Face cam 800 lei depinde de unde o iei. Funda!
Dual core nuprea ai sanse
Si nu inteleg la ce iti trebuie tableta
Eu unu as baga mai multi bani intr un telefon decat intr o tableta pe care nu o poti purta cu tine fara o geanta
Sfatul meu este sa mai strangi putini bani si sa astepti 4-5 luni si o sa poti sa iti cumperi un s2
Sau poti sa iti cumperi acum un pisat de tableta cu 800 mb pe procesor... 512 pe ram si pori sa joci mario.
Bafta
Mi-a placut partea cu mario In telefon nu prea investesc...ca eu ma bazez fix pe convorbiri. tableta e mult mai comoda, zic eu. dar merci de sfat :* o sa tin cont.