| StefStefStef a întrebat:

Ce taste se apasa sa imi apara c acela incercuit gen @

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai nevoie sa-l introduci intr-un document, il gasesti la caractere speciale. Selectezi "insert", iar acolo, "simboluri". Acolo gasesti acest caracter si inca multe altele. Cred ca trebuie sa ai varianta "Office" instalata.
Dar daca nu pentru document vrei...

11 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu cred ca se poate scrie asa ceva. Si nu are nici un rol.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad ca ti-au spus exact "@". Stiu ce vrei sa intrebi. Nu am vazut nici pe tastatura in engleza, nici pe cea in romana. Poate pe alte tastaturi...

| SuicideSilence a răspuns:

© nu cred ca o sa-l gasesti pe o tastatura standard. insa il gasesti in lista cu caractere a windows-ului. "character map"

| AngeloDragoiecelmaitare a răspuns:

Shiftplus2

| StefStefStef explică:

Voi suntetibomba rau am zis c incercuit ..nu @...straight face

| Trynda a răspuns (pentru StefStefStef):

CTRL+ALT+C bafta.

| StefStefStef explică:

Gta am reusit am activat tastatura virtuala si am gasit acolo si acum stiu si din tastatura ...ms oricumwinking

| justanotheruseroftpu a răspuns:

Daca ai tastatura qwerty(primele litere sub cifre sunt in ordinea: Q W E R T Y ) tii apasat pe shift si in acelasi timp apesi pe tasta 2, daca ai tastatura azerty, tii apasat pe tasta Alt Gr si in acelasi timp apesi pe 0

| justanotheruseroftpu a răspuns:

Pai c incercuit adica Copyright e alta poveste... Intrii in start, all programs, accessibility, character map (asta daca ai windows xp) daca ai vista sau 7 intrii in start si la search scrii character map

| theodora_1306 a răspuns:

Mai intai apesi "shift" iar in acelasi timp in care apesi "shift", apesi cifra "2" din susul tastaturii. FUNDA?