| Breakingthehabittonight a întrebat:

Ce telefon aveti, sunteti multumit de el? doresc sa aflu pareri de la peroanele care experimenteaza

12 răspunsuri:
| iulyan a răspuns:

Iphone 3GS.sunt foarte incantat pentru gadgeturile pe care le ofera pentru simplitate cat si pentru ca arata cool.este rezistent la zgarieturi cat si la loviri in ciuda faptului ca are ecran touch screen care la unele modele este sensibil.dezavantajul este ca daca vrei sa calatoresti de exemplu tresa ai mereu priza langa tinelaughing deoarece bateria se consuma in circa 2-3 zile.cateodata si marimea te dezavantajeaza pentru ca daca ai un buzunar micut ai senzatia ca iti cade dar asta nu=i asa mare problema.acuma vine buful fiind ca si pretul este pe masura telefonului. daca cauti enterteinmant si distractie alegi iphonul. daca vrei sa fie practic si sa nu iti moara bateria cand ti mai draga lumea atunci te indrum catre un Nokiatongue.

| Ancestralsoul a răspuns:

Sony ericsson w610i. E un telefon excelent, ergonomic, are baterie buna, ii poti atasa card pana la 2gb, camera este ok pentru cei numai 2mp, nu se blocheaza softul deloc, se aude excelent.

| CARMENCITA a răspuns:

Samsung GT-C3050, camera foto face poze cat de cat bine, video cam scurta memoria, nu are pauza, sunet bun, player muzical bun, incap 4 melodii, dar are card, jocuri acceptate 300kb maxim, probleme cu internetul prin opera mini, se incinge la incarcare, radio se aude bine, cam mare.Il recomand pentru cine doreste un telefon bunicel la un pret mic.

| WatswovskyvonAle a răspuns:

Am Nokia N97! super telefon! din toate punctele de vedere si am si un Sony Ericsson w705i(roz):X:X foarte bun si el

| Reinkaos a răspuns:

Am un Nokia 6303i si da sunt multumit de el. este la un pret acceptabil si telefonul iti garantez ca poate multe.

| MoonShadowxB a răspuns:

Samsung Corby!
E mai rezistent decat ma asteptam atunci cand l-am cumparat, pe bune!

| RфZaημtzα a răspuns:

Eu an Samsung si este bun.hee heeSunt multumita de el.

| iSunnyAle a răspuns:

Eu am Lg GD510 si e foarte bun happy

| AnneMarriie a răspuns:

Eu am un Nokia 5130
m-am indragostit de el de cand l-am vazut:x
xpress music merita cumparat:>
http://www.letsgomobile.org/images/news/nokia/nokia-5130-xpressmusic.jpg
il ador:X

| Mikiee a răspuns:

Am avut pana acum un an un Nokia E71 care merge super. L-am scapat intr-o balta si mergea perfect. Apoi tata a trecut cu o masina de 2 tone peste el si inca mai fuctiona doar ca avea ecranul spart. Acum am un LG Shine care merge destul de bine. Dar daca ai multe poze pe card si le deschizi trebuie sa astepti cam 2-3 minute. Vreau sa imi iau un HTC. Are tata si merge minunat. Sincer merge mult mai bine decat iPhone. Htc-ul are mai multe aplicatii, are un sistem de organizare foarte bun, si este mult mai avantajos ca pret.

| FanNane95 a răspuns:

Eu am un Nokia E71 este foarte bun sunt multumit bateria ma tine in jur de 3 zile ascult muzica cam 4 ore pe zi

| cssmirel a răspuns:

Nokia 5800 cel mai prost telefon

Întrebări similare