| Panteraa a întrebat:

Ce telefon cu touch screen imi recomandati? Eu m-am gandit la lg 290 cookie fresh si la lg kp500 dar nu stiu cat de bune is. M-ar interesa si un pret la astea doua si daca aveti o optiune mai buna as vrea sa fie maxim de 100 euro. Dau fundita si vot. Multumesc anticipat.

7 răspunsuri:
| HappyPebbles a răspuns:

Am avut LG KP 501(un pic mai nou decat 500), dar NU ti-l recomand.L-am avut eu timp de un an jumatate. Pozele le face varza, touch-ul merge destul de greu si bateria te tine putin.In ultima vreme se mai si inchidea singur.Si l-am pastrat mereu in cele mai bune conditii.

Mai bine iti iei de la Orange, Vodafone, Cosmote(ce preferi tu) un telefon la un abonament rezonabil.happy...Se gasesc greu telefoane bune cu touch la maxim 100 euro. Daca te hotarasti pe qwerty incearca un Nokia C3, e ok ca telefon si la Germanos e ieftinhappy...

| mykkki a răspuns:

Nu ti-as recomanda Lg in niciu-n Caz e foarte prost se strica repede toch-ul se misca si greu,se incarca greu chiar e un telefon prost,dupa parerea mea singurul avantaj ar fi ca face poze foarte bune, adica clare eu am avut un LG shine, ma tinea bateria 1 zi sad apoi nu mai mi-am luat Lg dar acum are prietena mea si ia schim bat deja touch-ul de 2 ori, mai bine opteaza catre un Nokia eu acum vreau sa imi iau telefon dar inca ma gandesc intre Nokia c5-03 sau HTC Explorer, Htc este foarte bun si Nokia la fel tine bateria daca nu ask muzica si o saptamana... Acum depinde de tine, dar in legatura cu pretul Lg pe touch sunt cele mai ieftine, am uitat sa zis Samsung Galaxy Fit sau mini sunt bune, grea decizie dar nu iti recomand Lg happy succes :*

| Liquor a răspuns:

Pai. eu momentan am un LG kp501 cookie, e foarte bun si rezistent la cazaturi, lovituri si zgarieturi, ti-l recomand cu toata caldura, la liber e 400 ron, adica 4 milioane vechi, dar la abonament poti gasi si cu 1 leu la ab de 12 euro

| ELena30 a răspuns:

Iti recomand cu toata increderea Samsung Galaxy Ace/ Galaxy S2 happy

| Panteraa explică (pentru ELena30):

Daca nu ai vazut vreau pana in pretul de 100 euro.

| KoolKitty a răspuns:

A 2 varianta.

| tyby23 a răspuns:

Eu sincer iti recomand un Samsung star 2 gt-S5260 eu l-am cumparat cu 99 de euro dar daca nu iti place as spune a 2 varianta. Funda plz?