Http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3204&idPhone2=4089 uite o comparatie..decizi tu ce vrei, nu asculta ce zic altii, normal ca ei iti vr spuna ca e mai bun ce telefon au avut ei
LG EGO T500:
Memorie interna: 50 mb
Ecran: 2.8", 256k culori
Camera: 2 mp
Durata bateriei (stand by): 300 ore
LG Cookie Fresh:
Memorie interna: ampliabila pana la 8 gb
Ecran: 3", 256k culori
Camera: 2 mp
Durata bateriei (stand by): 390 ore
Iti recomand LG Cookie Fresh pentru ca ii poti adauga memorie externa prin card, pentru ca tine mai mult bateria si pentru ca are ecranul mai mare. Succes~
Nokia 3310 e foarte rezistent si tine bateria destul (de uiti ca trebuie sa incarci telefonul respectiv)
O persoana care nu stie sa poarte o conversatie contradictorie cu cineva, copilas controleaza-te, sa te mai invete mami si tati cum sa te porti in societate si dupa aia sa-ti permiti sa-ti dai cu parerea sau cel putin sa fi decent.
Tipic romanesc, daca cineva e cam natarau si de vreme ce nu are un habar cu realitate, injura.
Sunt curios daca de la ce am zis eu se compara ce ai zis tu(denota faptul ca esti vai de steaua ta si chiar nu esti cu picioarele pe pamant, probabil esti cu picioarele in sus si capul jos si asta iti "blocheaza" logica din tine).
Mai du-te pe la scoala, mai caleste mintea aia si dupa aia poate reusesti sa porti o discutie cat de cat adecvata bunului simt al fiecaruia.
Eu iti recomand LG EGO T500! In meniu are toate chestiile necesare, este de culoare roz ( sau negru pentru baieti ) pozele ies fain si poti intra si pe facebook, twitter... Eu il am de cateva luni ( noiembrie 2011 ) si sunt multumita de el!
Eu am LG cookie fresh de mult timp si nu m-am plans deloc. Este foarte bun, si in meniu sunt chiar chestiile necesare. Si pozele ies foarte tare, eu una iti sugerez in caz ca vrei sa iti cumperi, LG cookie fresh... succes