Este clar ca tu vrei un smartphone si nu neaparat unul multimedia. Iti recomand cu cea mai mare caldura Samsung Galaxy SII sau HTC Sensation. galaxy-ul SII este cu putin mai performant decat sensation-ul prin faptul ca are o memorie ROM mai mare, ceea ce il face sa se miste mai bine. Si cu o camera de 8 MP care fiolmeaza full HD cred ca este ceea ce cauti. Ambele telefoane au o autonomie destul de maricica si datorita procesoarelor Dual Core se misca pe internet mai bine decat orice este existent la momentul acesta pe piata. Personal, am in plan sa imi cumpar Galaxy SII. SI sa nu mai spun ca au pe ele cel mai nou si mai performant sistem de operare de la ora actuala de la android, si anume, Gingerbread.
Spor la ales si daca vrei poti cauta si tu review-uri pe youtube sa iti faci o idee.
Eu zic sa mai astepti pana la Nokia n9. Va fi o ''revolutie'' in lumea telefoanelor.
Da, sper Samsung galaxy s2 m-am orientat si eu... dar inca ceva...de unde este mai bine sa-l cumpar :de aici de la noi de la Vodafone sau mai bine din Londra?